PR CUAET
-
Треба починати з вересня ?
-
oh wow поздравляю 🥳
-
Всі одночасно не дозволяє система перевіряти
-
все тоже самое. дополнительно добавить -св о браке -паспорт гр украины - документ, который подтверждает статус гр украины в канаде, wp украинца, например
-
Дякую. Можливо, підкажете як відповідати на питання Are you accompanying somebody in Canada.?.. (даруйте, не пам'ятаю точно питання)
-
Так же как и украинцу, если он по CUAET прилетел. Никакой разницы.
-
Люди помогите!! Не могу загрузить заполненную форму 5710 с компа. Выдает ошибку.В чем причина?
-
Надіюсь на такий варіант. Дякую за інформацію
-
Когда муж (иностранец) заполнял по видео в youtube там на этот вопрос отвечали нет. Так и сделал. WP получил. Хотя, по логике, все же лучше да. И подгрузить свидетельство о браке потом
-
в вашем случае с иностранцем, я бы отвечала "да". как раз тогда откроется слот для загрузки документов, подтверждающих родство и тд
-
У вас в паспорті книжечка є прописка в Україні? Ось ваш варіант. Дитина ваша, ви подаєте копію свого паспорту, бо дитина ж має бути прописана з вами. Я мала для дітей витяги про місце реєстрації, а моя знайома подала для дітей (і вже паспорти виготовлені) із копією свого паспорту з пропискою
-
Особисто в віконечку 2хв часу
-
Звичайно ні, слоти за цією схемою почали люди брати починаючи з кінця липня
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка,продовжений паспорт перед війной,чи я можу його ще раз продовжити зараз?
-
Скільки чекали від еліджібіті до порталу 1?
-
40 годин на тиждень
-
Доброго вечора,хтось робив довідку про не судимість в Україні,нам кажуть,що під час війни такі довідки не дають.Як вийти з цієї ситуації?Тут,не варіант,довго чекати,а часу в нас немає.
-
Продам Toyota Camry hybrid 2019, 80 000 Vancouver
-
А є вже кейси коли хтось ось так зловив слот і ходив оформляти паспорт
-
ваш муж какие-то документы родства грузил - св о браке? или только минимальный пакет, как украинцы? сколько ожидал решение по анкете?
12 Jan 2024, 17:45
407052/460874
3 minutes ago