PR CUAET
-
Є, в закріплених повідомленнях або по пошуку в групі
-
Мені сказав 2 місяці до ФД🥹 Я йому повірю
-
В Оттаві чи Торонто ?
-
Всім привіт, я зловила 2 слоти собі і дитині на вересень 🥳 дякуючи інструкції з якою поділилися !! Виявляється і не так складно було)
-
Customer support, робітники кол центру, не агенти 🥹
-
4 агентів по телефону з періодичністю 3-4 тижні казали що completed і треба чекати FD,і так за 7 місяців і не отримав нічого
-
Якщо б IRCC ще «доросло» до ШІ То ми певно тут всі посивіємо вже))
-
Комплит и до сих пор нет подвижки? Это наверное самое долгое. Посмотрел по хронологии людям приходит 1-7 дней.
-
За 10 днів отримала, робила 2 тиж тому.
-
Ось вам скрін з офіційного сайту IRCC - тут чітко все розписано - це якраз ваш випадок - ви подаєтеся на продовження вже існуючого ворк перміту своїм дітям. Не переживайте
-
Дякую, зрозуміла, вже не так лячно. Бо працюю 36 годин на тиждень і як випадає хоча б одне свято, то тиждень виходить менше 30 годин.
-
Добрий вечір. Знайшла таке повідомлення в іншій гілці. Чи правильно я розумію, що навіть після 31 березня я зможу подати свого чоловіка на продовження ворк перміту по моєму ворк перміту?
-
Зверху в чаті закріплена інструкція як це зробити, робіть все як написано і все вийде 👌потрібно перевести час і змінити місяць на березень
-
Зрозуміла, зараз спробую , дякую
-
Я змінювала сьогодні дату на 20 березня, і зловила слот на вересень
-
IRCC їх називає агентами під час дзвінку🤷♂️
-
Мені не дає дивитись слоти на вересень, просто не переходить далі. Як ви перейшли на вересень, підкажіть будь ласка ? Дякую
-
Це ж не вина ваша чи компанії. В мене простіше, бо 37.5) тобто один день - я у грі Ото б ми всі так французьку здали, як калькулюємо години)
-
Ну я розумію що це не міграційний офіцер мені відповідає кожного разу,але хоча б якусь інформацію можна отримати коли немає доступу до gс key та трекеру як в моїй ситуації
-
В Оттаві -точно. В Торонто - хтось тут писав, що тоже приймають вже.
12 Jan 2024, 17:45
407179/460166
less than a minute ago