PR CUAET
-
У вас звичайна чи поглиблена була перевірка?
-
-
Щодня, як білий Бім, чорне вухо, перевіряю стан аплікації і ось пропав рядок під мед. комісією. Це означає, що комісію зараховано? А ще це що небуть означає? Може портал 1 крадеться своєю усмішкою хижой? :) Комісію проходив по прибуттю, у далекому жахливому 22-му. Подавався 17 листопада 23. Еліджібіліті летер 4 листопада 24.
-
МАнітоба :) Вибачте, якщо цікавить моя думка: я за те, щоб всі іммігрували на загальних засадах кожної окремої програми імміграції Канади. І всі апліканти робили щось більше, ніж «чекали дива програми». Решта «плюшок» може розмінюватися іншими національностями як дискримінація, і це буде досить обґрунтовано Надалі - переходимо у флуд. Не бажаємо засмічувати гілку Дякуємо,
-
Щиро вдячна
-
Бесполезно , я мать двойни мне отказали в оформлении обоим и на все уговоры отвечают как роботы . У меня был слот один использовала в надежде оформить оба паспорта . Для справки: мне сказали ждать общую очередь , я отстояла и смотрела как несколько человек которые пришли неподготовленными выделяли по 20-25 минут хотя времени меньше выделяют. Я выждала 3 часа и когда было 11:52 она закрыла окно и не приняла меня. Я не понимаю откуда такой нечеловеческий поступок тем более сейчас в непростой для всех период времени…
-
Час дії там теж є, у мене він закінчувався.
-
Підкажіть будь-ласка, бо заплуталася.. Заповнюю заявку на продовження ВП для всієї сімʼї. Чула що треба прикріпляти фото своєї медкомісії що ми проходили по приїзду. Але куди це фото прикріпляти? В переліку документів я ніде не бачу що це потрібно..
-
Друзья, хочу посоветовать хороших стоматологов, которые помогли с правительства взять разрешение на две бесплатные коронки и работают по украинским бенефитам. Скажите Коре ресепшен, что от Анастасии CIBC, она поймёт, что делать. www.monarchlandingdental.ca/?utm_source=gmb_listing&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb_website_moarch_landing
-
Також не продовжили з першого разу,другий раз пішла в той самий центр але до іншого працівника то він навіть нічого не питав а зразу продовжив
-
Обовʼязково поділюся своїм досвідом і спостереженнями. Бачила десь вище допис на тему можливих причин, з яких роботодавці не роблять JAL. Але я вважаю, що одна з великих проблем цього питання саме у тому, що і наш уряд, і загалом серед новоприбулих ця тема подається негативно - уряд лише розказує про зобовʼязання та штрафи, а заявники говорять про довгий процес і скаржаться на нерозуміння ситуації. Було б добре щоб зокрема і в цій групі ділилися ідеями, як розмовляти з роботодавцями, як знаходити потрібні слова і тези про позитивні аспекти підтримки роботодавцями своїх працівників (хіба що це реально неможливо).