PR CUAET
-
Бесполезно , я мать двойни мне отказали в оформлении обоим и на все уговоры отвечают как роботы . У меня был слот один использовала в надежде оформить оба паспорта . Для справки: мне сказали ждать общую очередь , я отстояла и смотрела как несколько человек которые пришли неподготовленными выделяли по 20-25 минут хотя времени меньше выделяют. Я выждала 3 часа и когда было 11:52 она закрыла окно и не приняла меня. Я не понимаю откуда такой нечеловеческий поступок тем более сейчас в непростой для всех период времени…
-
Час дії там теж є, у мене він закінчувався.
-
Підкажіть будь-ласка, бо заплуталася.. Заповнюю заявку на продовження ВП для всієї сімʼї. Чула що треба прикріпляти фото своєї медкомісії що ми проходили по приїзду. Але куди це фото прикріпляти? В переліку документів я ніде не бачу що це потрібно..
-
Друзья, хочу посоветовать хороших стоматологов, которые помогли с правительства взять разрешение на две бесплатные коронки и работают по украинским бенефитам. Скажите Коре ресепшен, что от Анастасии CIBC, она поймёт, что делать. www.monarchlandingdental.ca/?utm_source=gmb_listing&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb_website_moarch_landing
-
Також не продовжили з першого разу,другий раз пішла в той самий центр але до іншого працівника то він навіть нічого не питав а зразу продовжив
-
Обовʼязково поділюся своїм досвідом і спостереженнями. Бачила десь вище допис на тему можливих причин, з яких роботодавці не роблять JAL. Але я вважаю, що одна з великих проблем цього питання саме у тому, що і наш уряд, і загалом серед новоприбулих ця тема подається негативно - уряд лише розказує про зобовʼязання та штрафи, а заявники говорять про довгий процес і скаржаться на нерозуміння ситуації. Було б добре щоб зокрема і в цій групі ділилися ідеями, як розмовляти з роботодавцями, як знаходити потрібні слова і тези про позитивні аспекти підтримки роботодавцями своїх працівників (хіба що це реально неможливо).
-
Подскажите пожалуйста это что такое? при заполнении аппликации требует подгрузить этот документ.
-
Не засмучуйтесь. Все ж який не який апдейт :) Значить хтось таки там вошкаэться з нашими справами. Не забули, не згубили. Все буде добре 😎
-
Доброї ночі,підскажіть бульласка,нам прийшов лист ,що офіцер розглянув нашу заяву по програмі на воззʼєднання сімʼї (для українців )потрібно сплатити мені і дружині по 520$,біометрію ми пройшли 4 місяці назад,що це означає,на якій ми стадії?Дякую гарно.
-
Щойно серпень зловив. Є ще 10 дат доступних в Оттаві.
-
Ну якщо мені не треба знімати обмеження, то можу не загружати?
-
Це трохи змінить загальну картину 👍
-
Благодарю!
-
Так