PR CUAET
-
Лабораторні потім відпрацьовували. Кому потрібен хімік, який жодної операції вживу не вміє зробити? Там 30-40 % навчання на 1-3 курсі в лабораторії з реактивами та обладнанням .
-
А чому ні? Під час карантину як проводили?
-
Там є окремо для дитини до 12 і окремо 12-16я в Едмонтоні точно
-
Фух,вчора наш імміграційний консультант зробила майже неможливе. Вона продовжила work permit мого чоловіка до 2028. Його закордонний закінчується у березні. Просто хочу залишити цю інформацію для тих, хто як і ми сидить і не бачить варіантів як залишитися в Канаді. Все можливо
-
Як ви оплачували доставку ? У мене Paysend там якщо через IBAN дуже довго протягом 5 днів .Гроші приходять
-
А якщо перміт на три роки і вже є новий паспорт - то продовжать?
-
Друзья, по какому адресу в оттаве забирать паспорт?
-
Город указывать не надо ?)
-
Доброго дня. Скажіть будь- ласка хто подавався по AIP, чи ви одразу додавали форму IMM5546 до аплікації перед подачею і якщо так то чи чи об'єднували цю форму разом із військовим квитком з перекладом та афідавітом в один файл. Я як жінка, основний аплікації.Фома для чоловіка.
-
Чоловіки мають ловити слот окремо з свого акаута. Його не приймуть. Тут вже багато разів писали.
-
Вітаю, я розпочав процес евалюації диплому і отримав такого листа: Добрий день. Оберіть термін формування пакета. Надішліть на мій e-mail заповнену у частині "А" аплікаційну форму WES Канади на диплом. applications.wes.org/OnlineApp/pdf/ca/International_Transcript_Request.pdf Уточніть чи бажаєте замовити переклади в нашому Центрі? В разі їх замовлення надішліть на мою ел.пошту копію закорд.паспорта та повідомте чи будете забирати оригінали перекладів (уточніть в якій саме країні) або ж достатньо щоб ми надіслали скан-копії на Вашу ел пошту? І виникло запитання, чи це нормально, що для замовлення послуги перекладу документів потрібно відправити скан закордонного паспорта?