PR CUAET
-
Чоловіки мають ловити слот окремо з свого акаута. Його не приймуть. Тут вже багато разів писали.
-
Вітаю, я розпочав процес евалюації диплому і отримав такого листа: Добрий день. Оберіть термін формування пакета. Надішліть на мій e-mail заповнену у частині "А" аплікаційну форму WES Канади на диплом. applications.wes.org/OnlineApp/pdf/ca/International_Transcript_Request.pdf Уточніть чи бажаєте замовити переклади в нашому Центрі? В разі їх замовлення надішліть на мою ел.пошту копію закорд.паспорта та повідомте чи будете забирати оригінали перекладів (уточніть в якій саме країні) або ж достатньо щоб ми надіслали скан-копії на Вашу ел пошту? І виникло запитання, чи це нормально, що для замовлення послуги перекладу документів потрібно відправити скан закордонного паспорта?
-
Можн 40 то вже з витратами на проживання? Бо стільки точно не варто :) вже краще в сторону трейдс дивитись
-
На основі внутрішнього українського якщо коротше. Бо у кожного свій кейс з яким адвокати працюють
-
Тот же день подачи, и eligibility в августе, еще ждем 🥲
-
Спочатку один, потім 2
-
Вітаю, підкажіть будь ласка декілька місць де можна зробити фото для подачі на резиденство. Downtown бажано. Дякую 🙏
-
Ви пишите в гілці по гум програмі, є різні програми. Тому я і відповіла, що можна з 18, але чому він хоче по гуманітарній програмі подавати
-
Почитайте вимоги конкретно до програми, за якою планує йти Ваш син. 18 років - це повноліття, за логікою - може. Але конкретні умови до програми можуть відрізнятися.
-
Друзья, есть кто сегодня на получение паспорта в оттаве? Как обстановка?
-
Доброго дня! Підкажіть можливо в когось є досвід або ж стикалися з таким як я маю питання. Чи можна поступити в коледж або ж університет з досвідом роботи як bookkeeping, як воно зараховується, чи потрібно починати все з нуля чи є якісь варіанти щоб щось до здавати і вступити на не початковий рівень При тому що вища перша зовсім відрізняється від бухгалтерії
-
Ні - це такі ціни в університетах для іноземних студентів. Це вартість оплати за навчання. В універі в Ватерлу ще дорожче - там computer science - 67 тисяч CAD 🙄
-
Добрий день! Хочу перекласти своє приписне (книжечка ще радянського зразка). Чи то треба перекладати всі сторінки? Бо там половина сторінок це друковані правила військового обліку. Їх також треба перекладати? Хто робив таке, порадьте з власного досвіду. Дякую щиро наперед 🙏