PR CUAET
-
Дякую
-
Если вы в Монреале, то здесь по условиям как для местных только по программе DEP можно учиться. Если за пределами Монреаля, то обращайтесь в учебные заведения своего города и узнавайте.
-
Мою не показує, пише, що не існує
-
Так
-
Привіт, Паспорт уже виготовлений, підкажіть як замовити швидку доставку до консульства?
-
в мене був білий рядок десь два місяці, потім 15 січня стало написано Update: medical exam passed
-
перевірте London Drugs
-
Зараз всі додають старий медогляд. Якщо паспорт дозволяє по термінам то все має вийти. І термін який хочете отримати уважно напишіть.
-
Доброго дня, товариство! Підкажіть будь ласка чи має змінитися статус завантажених документів (мілітарі рекорд та imm5546) в кабінеті з not submited на submited. Якщо так - як довго це відбувалося у вас? Чи приходить лист підтвердження що офіцер отримав доки? Заздалегідь дякую за відповіді.
-
І ще питання, як дати їм знати,що змінилась адрес, і чи потрібно казати, що придбали будинок?
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Доброго дня, сабміт був без criminal records з європи, бо затягнулось, коли чекати на запит, о чи моєк я якось сам додати цю справку?
-
Я думаю якщо додам медогляд при продовжені wp чи вони мені не видадуть старий просто без conditions
-
Ви не відправили документи, вам треба погортати в низ і підтвердити відправку
-
Мужу продлили
-
Военный билет если есть - нужно переводить весь ,все страницы и даже пустые Чтоб у них не было мыслей, что что-то скрыли Я переводил ,могу дать контакты Напишите мне
-
А ви відправили ваші документи? Це виглядає лише як завантажені.
-
Вам самостійсно треба засабмітити. Там написано червоним "Натисність внизу кнопку next"
-
Вы загрузили внутренний паспорт к заявке и уже получили одобрение ворк пермита до 2028 года?
-
Спасибо за ответ , а у меня вопрос а какие даты там писать , указывать что 2025 по 2028 или как Действующий до 27 г Вы указывали с этого года ? Правильно ?
12 Jan 2024, 17:45
407571/443387
less than a minute ago