PR CUAET
-
Дякую
-
Там это в анкете? Первая дата это дата заполнения и от неё три года это вторая дата. Я писала 2025/01/09-2028/01/09. Получили до 2028/01/28
-
З того що знаю на щараз то ні. Був пек для студентів але там залежить що за диплом але він поки призупинений до літа.
-
Давайте я вам дам табличку , ви зорієнтуєтесь як воно має виглядати.
-
Друзья, кто вклеивал новую канадскую визу в новый загран? Можете подсказать как происходит процесс?
-
Ну я не думаю, шо я студент, студентського квитка не маю, хоча це навчання (програма приблизно на 6 місяців) спонсорується урядом, тобто їм потрібні такі працівники. Там умовою допуску до "навчання" було працювати мінімум 20 годин на тиждень. По факту я нічо не вчу, просто працюю))) Один раз приїжджали провіряти мене, чи йде прогрес в опануванні професії - через анкету самооцінювання.
-
Добрый день! Может кто-то поделится опытом,какая сейчас ситуация с выдачей паспортов в Торонто Как вообще это сейчас происходит?людей много в живой очереди?всем успевают выдать за 1 час?
-
Блін, величезне дякую. Ви найкращі!
-
Так вона писала супровідні листи, від тцк навряд, бо немає воєнного
-
А який у вас офіс розглядає?
-
Так, теж цікавить. І Торонто, і Оттава. Чи і далі видають паспорти в живій черзі, може хто був на днях там
-
Тоді не думаю. Там вимоги наче 1800 годин навчання на студентів. Хіба що чекати перевідкриття бальної і мати франсе 7