PR CUAET
-
Все залежить від ваших персональних побажань. Якщо ваша ціль інвестувати на TFSA, RRSP, FHSA тоді їх треба ставити на рахунок, а якщо ви хочете просто витрачати ці кошти то можете залишити готівку.
-
Успіху тоді вам, якнайшвидше отримати🤞🏼 Напишете нам))
-
Так
-
Всім доброго дня! Хочу поділитися своїм досвідом отримання візи в Калгарі. Подавалася на візу в березні 2024 року, спершу інтервʼю було призначене на квітень 2026, але в грудні мені прийшов імейл від посольства про те що я можу перенести на раніше, і там були дати на грудень та майже на весь січень. Проходила інтервʼю 23 числа, в Калгарі, з собою нічого не брала окрім ключів від машини і документів. На інтервʼю в мене запитали причину поїздки, на скільки днів буду їхати, далі офіцер запитав де я працю (це доречі було одне з ключових питань які зібрали мені на руку, через те що в мене 2 роботи в університеті, фул тайм і кежуал в дослідженнях наукових). Потім він запитав, що я збираюся робити після того як в мене закінчиться ворк перміт, який до січня 2027 року. І я сказала, що я чекаю на пр яке має прийти літом. Потім він запитав по якій програмі я подавалася на пр. Далі запитав що саме я роблю на роботі, і уточнив чи я не займаюся розробкою фармакологічних препаратів. Потім запитав який в мене рівень освіти і чи я завжди працювала в сфері медицини. В кінці інтервʼю він сказав, як принесеш фото, тоді ми подовжимо з погодженням візової аплікації. На додаток до всього я принесла не той розмір фото, тому мені ще треба було переробляти і знову їм заносити. Менше ніж за тиждень я отримала паспорт з візою на 10 років.
-
Вітаю! Плюси: допомагає зменшити податки, дає можливість інвестувати без оподаткування до моменту зняття. Мінуси: при знятті доведеться сплатити податки , є обмеження на внески. Якщо виїжджаєш з Канади, можна зняти кошти, але буде утримано податок. Якщо є мета доступу до коштів до моменту пенсії. То краще TFSA. Вся суть RRSP у тому, щоб використовувати ці кошти на пенсії, і цим самим заплатити менше податк з них у період пенсії.
-
Дякую!
-
Скажіть будь-ласка, прийшов запит на біометрику, здали. Але окремого листа з AOR не приходило. Як це сприймати, що в нас вже є AOR чи ще в процесі? Раніше читала що біометрика після AOR
-
Добре)
-
Лучше подавайте уже сейчас на WP по CUAET Bridging более проблематичен будет потом
-
Ще одне запитання, хтось продовжує WP до кінця березня якщо справа вже на початку розгляду? Нам порадили через bridge потім подаватись якщо потрібно буде. Але термін WP збігає влітку і я трохи нервую… які у Вас поради від консультантів?