PR CUAET
-
Як мінімум по куает зараз швидше розгляд йде) І вимог немає майже_
-
Що тепер робити. Бо інструкцій далі не має. Час після цього вікна вернула назад
-
Дякую
-
Спочатку був forklift а потім Louder operator
-
Будь ласка хто може підказати хто виробляв паспорт для дитини це потрібно писати піб дитини (дитині нема ще 12 років)чи батьків хто подавав на паспорт? І в самій заяві має писатись всюди DHL Express? Дякую
-
Щиро дякую
-
Аби ви справді хоч раз були в Нігерії, ви б не казали, що моє твердження помилкове. Або ж ви були разом із місцевими і пішки по містах не гуляли, а з машини не виходили
-
Будемо надіятись, що все йде по черзі, це було б дійсно справедливо. Але у мене інше питання. По цій програмі на момент розгляду має бути легальний статус, а який статус у людей з цих країн. Ми (українці) переживаємо за це, хоча для нас є окрема програма по ОWP, а у інших…. Цікаво
-
Дякую, дякую,дякую безмежно вам🥰🥰🥰🥰🥰
-
Отримали новий паспорт дитині, вчора подалась на продовження візітор йому. Підкажіть будь ласка на візу також можу подаватись паралельно?
-
Мав бути комон лав а ми просто заповнили як без пари
-
Добрий день, під скажіть будь ласка у мого тата закінчується паспорт йому 50 чи можливо зробити паспорт , можливо хтось вже знає як можна .
-
А обязанности разные?
-
Перевести назад час,зайти в кабінет
-
Але там не має, коли воно висвітиться не підкажете?
-
Статус змінився на information requested, надіслали листа мені і моєму роботодавцю. Попросили нинішнього роботодавця підтвердити що працюю full-time, мене попросили надіслати два останні paystubs, T4 2023 і останній paystub від мого колишнього роботодавця, бо мене скоротили у вересні.
-
Я знаю це різні NOC
-
Ви можете використати один нок і один рік, але на момент подачі треба працювати на тому НОК
-
+ не забуваймо, по цій програмі треба показати багато чого: те що у нас війна, чи в Нігерії небезпечно це не є 100% гарантією. Бо в гілці правильно пишуть: ця програма це набір +, а не лише війна чи небезпека.
-
Сожалею это разные ноки, люди иногда путают разные ноки и разные должности
12 Jan 2024, 17:45
407737/440478
6 minutes ago