PR CUAET
-
есть Країна народження и далее вот это
-
Виглядає дивно. Точно саме так?
-
Мій чоловік літав кілька разів в США вже після подачі. Проблем не було, це не заборонено. Принаймні наш адвокат сказала це ок.
-
если справку дия уже выдала, то стоит ли делать еще один запрос на этом сайте http://vytiah.mvs.gov.ua/ что указан в консульстве?
-
Складала сьогодні Celpip в Едмонтоні, Bitts на 109 St., тож розповідаю. -просили вивернути кишені і закотити рукави, задрати штаніни. - папір для нотаток дали одразу, ручки - пізніше, всі одразу кинулися писати, але сказали, що не можна, тільки після початку тесту. - трохи здивувало, що навіть кардиган не можна зняти під час тесту, якщо жарко стане 🙈 - беруші дають, якщо спеціально попросити.
-
Підкажіть, будь ласка, що потрібно обирати на сайті Апостиль? Тільки для вес чи ще щось?
-
короче у кого будет такой же вопрос, дия и этот сайт дали одну и ту же справку
-
Тільки заздалегідь зробіть запис на прийом
-
Приветствую всех. Мне тут идею подкинули — продлить свой WP. Я на данный момент всего 8 месяцев в Канаде. Я из Украины, то есть прилетел по CUAET. Я могу находиться в Канаде с OPEN WP до мая 2026 года. Если я подамся на новый WP, будут ли те же условия, что и ранее? Я планирую переезд из Онтарио в Новую Шотладию. Почему интересуюсь? Чтобы не получилось так, что он станет закрытым только под Онтарио и моё нынешнее место работы. youtu.be/fMJJcp3VAx8?si=nLvDcviFOMSYBwJV
-
Теж цікаво. Проте можливо непотрібно її (фору ІММ5562) окремо заповнювати, бо ця форма виключно про подорожі, тому я і думаю немає сенсу її заповнювати, тому що така сама інформація в формі ІММ5669 (де все в тому числі і інформація про подорожі)?
-
Її потрібно заповнювати, бо вона винесена як основна форма для заповнення
-
Ви абсолютно праві, її потрібно заповнити (якщо людина не подорожувала, то вказує "None" в першому полі де можливо зробити запис.
-
ага, тіки у посольстві отримувати, вже писали десь вище у чаті
-
Що саме не роблять? Не відправляють нові паспорти передоплаченим конвертом?
-
А на якому етапі треба свідоцтво народження відправляти? А ее такого не було поля
-
Різні програми є. Для ЕЕ не треба
-
Листеннинг относительно несложный
-
Ридинг первая секция легкая, вторая запутанная с перекрестными вопросами Третья был полный треш: исследование поведения птиц и сложности вокруг этого на протяжении зимнего сезона в разных местах.
-
Спикинг 1. Блок Accommodation где вы живите 2. Способы расслабиться какие вы используете почему, что хорошо что плохо
-
Темы для сочинений: 1. Жалоба менеджерам про путешествия на их автобусе, на поведение водителя 2. Сегодня все больше и больше люди переезжают в большие города: плохо это или хорошо, расскажите о своем мнении.
12 Jan 2024, 17:45
40774/427526
4 minutes ago