PR CUAET
-
В мене ближче, сказав 3 дні до наступного кроку. А на остаточне фінальне рішення загалом 7 місяців. Ми вже чекаємо від подачі сьомий місяць. )))
-
Це правда. Але коли у тебе діти, треба платити за житло і щось їсти то мега складно. Бо в Україні було все, а тут ти починаєш з нуля з нульовою у більшості мовою. І + всі діти мають певні травми, і їм теж треба батьки, щоб не погрузнути в депресії. Звісно все можна, але це більше реально самотнім людям. Але можливо я не права.
-
Флуд почищего. Про безпеку Нігерії - поза цією гілкою, будь ласка Далі працює бот @chhoffj Ольга
-
А якщо це не працює і даремно просто робимо це?
-
Доброго дня. Хто стикався з такої ситуації. До запрос довідки про несудимість з Росії. Чоловік служив в СССР у 1986-1989. Як можна запросити цю довідку? Дякую
-
Давайте підтримувати один одного! У єдності сила. Моя головна думка завжди така: якщо ти тут працюєш, платиш податки, сам себе забезпечуєш, реалізуєшся у суспільстві і намагаєшся рости у тебе має бути шанс на легалізацію у ситуації коли в твоїй рідній країні погано. Тоді і Канаді добре- економіка росте, і людям.
-
Залишилось знайти роботодавця 😅