PR CUAET
-
Подати на visitor record, стаді перміт в такому віці не вимагається
-
4 роки. Я знаю що можна вчитися в школі по візітор. В нього був візітор того на нього і подавалась знову Питання було стосовно коментарів вище що прийде відмова, відмова чого? В візі?
-
До 14 квітня ше маю трошки часу
-
Ми подали 6 грудня на ВП ..нема нічого.Я вже як на голках.бо розумію,що не маю з чим йти на цю співбесіду.
-
хтось може зкинути приклад такого листа?
-
Жах
-
Вона не читає. Я їй вище про це написала. Їй проморочили голову 6 місяців, хотілось би знати, де вона знайшла таку допомогу
-
Дякую за відповідь
-
Від 2 годин до завтра люди чекали і з'явилися якщо ні записуйтесь по відео інструкції
-
Підскажіть будь ласка. Коли подалися на ПР на федеральний, можна в Європу вилітати? Для продовження паспорту як приклад. Дякую.
-
Ще раз дякую Марія. Тому і завернули, тепер зрозуміло. Будемо виправляти помилку.
-
Вибачте, помилково відповіла вам замість іншої учасниці, яка питала про стаді перміт для 5-річної дитини
-
Я літала.
-
Доброго дня. Питання: я подаю refugee claim маючи open work permit, чи зобовʼязана я змінити його на refugee claimant work permit ? Та у випадку відмови, чи втрачаю я open work permit, якщо, наприклад, нічого не змінювала. Я розумію,що це не імміграційна консультація, але якщо хтось мав досвід, поділіться будь ласка!
-
Мені дали візу до кінця дії паспорта на 9 років
-
Слоти вже на жовтень 😭 а що робити якщо паспорт закінчується і серпні? Можна побути з прострочений паспортом місяць, бо слот спіймала на 9 жовтня. Чи потрібно продовжити в серпні а в жовтні зробити новий? Підкажіть будь ласка
-
Анна, які зараз справи. Ви напишіть, коли грудень піде
-
В моєму випадку візу дитині дали до кінця дії його візітер рекордс. Тому краще продовжити, зачекати рішення і податися на візу з новим візітер рекордс
-
Як вам краще. Це на ваш розсуд.
-
Трохи тут почитав та поспілкувався -пишуть треба заповнити цю форму (5546) навіть якщо не служив - ставити N/A. - підкріпити переклад військового квитка ( у мене є Тимчасова довідка, тому що на той момент не було бланків - нічого нового) - та додати цього листа з поясненням чому не служив, навчався чи що робив. Думаю ось так робити, сподіваючись вистачить. Але якщо хтось проходив таке зараз, та може поділитися досвідом, буду дуже вдячний.
12 Jan 2024, 17:45
407872/471008
3 minutes ago