PR CUAET
-
А що може прийти і електронна черга навіть якщо в тебе вже є зареєстрований слот?
-
Ні, допомогла одна хороша людина по своїй відео інструкції і все одразу получилось.
-
Можливо хто знає, чи в інших консульствах з таким приймають зараз?
-
Враження що недавно сюди заїхало півканади, ну або четвёрть Індії. Кому як зручніше рахувати
-
Виза нужно только для въезда в Канаду. Вы можете продолжать ездить по старому паспорту пока не закончится. Визу в новый можно вклеить после получения WP
-
Можно посилання на відеоінструкцію на продовження WP🙏
-
Щойно встановила програму, зробила все за декілька хвилин Правда слот вже обрала на середину вересня, попередній скасувала Але прийшло на пошту підтвердження і пдф файл) Дякую 🙌🏼
-
@prcuaetua Додайте до закріплених будь ласка інструкції по вп щоб вони були першими, зараз пік подач, бо питають кожен день. Наступний пост➡️ Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Підкажіть будь ласка,як зловити слот. Після, коли пише дані буде видалено то нічого неможливо зробити. Як бути після того напису?
-
Я трохи розгублений цим питанням. Ви питаєте щоб я вам дав текст листа, структуру, або чорновий варіант? За зрозумілих причин, це я тут робити не можу. Якщо я не правильно зрозумів питання, і ви власне про формат - письмовий, в вільній формі з структурою та агрументами які будуть зрозумілі та вагомими для офіцера.
-
Спробуйте London Drugs. В Едмонтоні робив в London Drugs, 19 долл, при цьому робили так як казав, перевіряли пропорції і тд.
-
Підскажіть будь ласка, а якщо дітям 13,краще подаватися на VP чи SP,якщо подаюсь 1-м слотом,я на WP і двоє дітей13 років ,скільки платити ?За кожного окремо чи разом і яку суму?Дякую
-
Я не знаю , вибачте . Були лише там
-
Моя хронологія: 18 січня створено акаунт WES і оплачено, також створено акаунт і надіслано дипломи і форму А в Апостиль 20 січня прийшла відповідь від Апостиль. Попросили ще раз скинути диплом та додаток (хоча все зроблено правильно) і обрати тариф. Я обрала 10 днів 21 січня Апостиль скинув заяви 22 січня скинула підписані заяви в Апостиль 23 січня Апостиль скинув рахунок на оплату і я в той же день зробила оплату 24 січня Апостиль прийняв оплату
-
Я робила по відео, яке кидали вище в чаті Якщо просто змінювати час, то не приходить підтвердження на пошту, і немає pdf-файлу (пройшла доба майже, так і не прийшло нічого) і я переобрала інший слот, але вже так, як робили у відео
-
Так, я мала на увазі, чи у вільний формі. Даруйте за некоректно сформоване питання. Дякую Вам.
-
t.me/prcuaet/19036/467323
-
Це не обов’язково. Але на візу і на візітор рекорд розглядають заявки різні офіцери. І заявку на візу можуть взяти в роботу раніше, ніж заявку на візітор рекорд
-
Вам треба дивитись вимоги на сайті вашого консульства. Я робив фізичную фотокартку причому в окулярах і без на всяк випадок,(паспорт для дорослого), але в Оттаві фотографували тож фото не знадобилося.
-
Треба роздруковане фото. В консульстві його сканують.
12 Jan 2024, 17:45
407974/467299
3 minutes ago