PR CUAET
-
Більше 300 CAD для WES і 87 USA доларів для Апостиль
-
І прийшло підтвердження?
-
Моя хронологія: 18 січня створено акаунт WES і оплачено, також створено акаунт і надіслано дипломи і форму А в Апостиль 20 січня прийшла відповідь від Апостиль. Попросили ще раз скинути диплом та додаток (хоча все зроблено правильно) і обрати тариф. Я обрала 10 днів 21 січня Апостиль скинув заяви 22 січня скинула підписані заяви в Апостиль 23 січня Апостиль скинув рахунок на оплату і я в той же день зробила оплату 24 січня Апостиль прийняв оплату
-
Це повинно бути тільки фізікал фото чи може бути в файлі?.Чи треба просто фотокартку принести?Я вже нічого не розумію(
-
Здрастуйте. Можна вам написати у приватні ?
-
304 долари WES. Тільки що перевірила
-
Дякую. А ми відповіли no і отримали відмову (((.
-
Update: 01 ноября 2023 подача 05 декабря 2023 АОР 13 декабря 2023 Биометрия 30 января 2025 запрос на дополнительные документы( формы для совершеннолетнего ребёнка)
-
Так
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, а как узнать что мой работодатель подходит по программе Tourism and Hospitality, потому что я когда зашел на официальный сайт, там было Eligibility for employer и когда я выбрал Restaurants, Catering там просто написаны форматы заведений и все.