PR CUAET
-
Hello All! Виходить що вересневих і серпневих подач не було? 30 вересня тільки втілили EOI , а коли прикрили подачу по "голодним іграм", хто пам'ятає?
-
Я б не виїжджала Або була б готова повернутися швидко (за ті 7 днів)
-
А ну еліджібіті було давненько вже Має скоро бути портал
-
Схоже, так воно і є. Просто у липні ще не було інструкції IRCC по подачі. Ми самі винні(.
-
Я на доньку подавала теж до оголошення продовження подачі на ворк перміт (у червні) і отримали їй новий ворк перміт. Але я вказувала Ukraine 2022
-
Це має бути кольорове фото чи чорно-біле?
-
поздравляем вас с апдейтом. так режет глаз, конечно, выдача aor за месяц. постоянно думаешь что опечатка в цифре года. на фоне того, что сейчас уже ожидание aor 13 мес+. это не лично к вам. так, мысли вслух, наблюдение.
-
Швидше за все, вам відмовили не через NO (бо багато людей так відповідає і отримує ворк перміт), а саме через те, що не вказали "Ukraine 2022" та "Ukraine 2022 public policy - open Work Permit "
-
Коли я заповнював документи, термін розгляду складав 60 днів 😄
-
Не можу знайти інструкцію по якій є шанс впіймати слот
-
Добрый день,подскажите пожалуйста кто заказывал курьерскую доставку паспорта.Поделитесь ссылкой где это сделать?🙏Спасибо.
-
Ну нет, щас уже по другому принципу отбор идет) если им нок не нравится, можно годами висеть в пуле. Главное не забывать переподаваться каждый год
-
Привіт всім! Чи є відео-інструкція як податися на СТАДІ ПЕРМІТ? Поділіться, будь ласка!
-
А какие конкретно доки нужно работодателю?
-
А у Вас відео не залишилося, по чату не можу знайти?
-
Дякую. Мабуть трохи почекаю з поїздкою)))
-
Сподіваюсь, як тільки отримають форми, то відразу еледжибілиті отримаєте. А там і портали. Бо вони явно десь пропустили Вашу аплікацію, треба наздоганяти!
-
Доброго времени суток, заказывал кто-то ускоренную доставку загран. паспорта к консульству, через сколько он обычно приходит?
-
Якщо вже почали липневих брати в роботу, то після них зразу жовтень піде, не так все й погано)
-
Галочки зняті, все добре, дальше липня не відкривається календар.
12 Jan 2024, 17:45
408071/440420
21 minutes ago