PR CUAET
-
Что то там не густо кейсов в табличке
-
При подачі заяви на сайті Апостилю України при натисканні кнопки «Зберегти документ» (після завантаження всіх файлів) просто перекидає на початкову сторінку і заява не зберігається як завершена. Підкажіть, будь ласка, хто стикався з подібною ситуацією і у чому може бути проблема?
-
Ваші слова та Богу у вуха, але щось навіть після свят якось тихо, може то морози впливають 😉
-
Додали один потім натиснули кнопку додати наступний
-
В мене було Файли до 1мб кожен І щоб все було ок, то спочатку оберіть 1 файл. Потім натисніть «додати документ» і оберіть наступний Суть в тому щоб не проклацати кнопку «додати документ» декілька разів і потім обрати підряд документи
-
Зрозуміла. Ні, це у вас стандартний процес, без прискорення - в ЕЕ там достатньо швидко все йде після подачи документів і коли к ним нема питань. І в программах отримання PR для українців нічого не прискоряли - не було навіть якихось механізмів. друзі подавалися на лімітовану програму 2021 року TRtoPR, вони зверталися і в кризис формі декілька разів з поміткою UKRAINE 2022, і в запити на якого офіцера було справу відправлено ... Но у вас сам процес то фактично йшов з 2020 року. Тому - 2 років загалом.
-
А номер заявки тоже долго ждать ?
-
Не треба нічого "переробляти". Просто подайте зараз або до 31.03.2024 аплікацію на доньку на воркперміт CUAET і буде в неї два пермітів , які діють одночасно.
-
Під час редагування завантажити всі інші скани
-
Також можна додати декілька сканів і зберегти а потім після збереження повернутись і редагувати
-
Моя особиста думка, що десь такі строки, хотілося б швидше звичайно
-
Ох. Я поняла. То десь 2 месяца ждать
-
Він зазвичай приходить з запитом на біометрію. На днях писали про заявки від 13.11, а деякі ще від 6.11 чекають
-
Підкажіть будь ласка!!! З якого віку дитині wp можливо запросити? Дякую
-
Nice. Вы уже делали?
-
Что за законопроект?😏😎
-
З 14 дозволено працювати по загальному правилу
-
Вы ничего не теряете. Оба воркпермита будут действующими.
-
Буду скоро делать. Жду, когда прилетит второй паспорт .
-
Дякую, все спрацювало 🤝🏼🙏🏻
12 Jan 2024, 17:45
40808/465915
27 minutes ago