PR CUAET
-
Таке ж саме спостереження)) Ще в серпні нам еміграційний консультант казала що якщо все добре до червня отримаємо PR, тепер вже не зрозуміло чи отримаємо ми хоча б номінацію до червня😅 Дуже дивний застій в них🫠
-
Ну ворк перміт на руки отримала )
-
Так - власне це маю на увазі. Тому що закордонні паспорта мають інші букви ніж українські. В мене сусідка в паспортному столі працює то там є спеціальний перелік варіантів букв, які присвоюються іноземним паспортам. Бо якщо це дійсно так - то це вирішить проблему багатьом.
-
Я спрашивал у иммиграционного консультанта, он говорил что если на портале 2 уйти с работы проблем быть не должно, но это на ваш риск
-
Підкажіть, змінилось щось?
-
Скажіть будь ласка, яку програму ви вибирали з переліку при прив'язці до gkey. Можжливл я роблю щось неправильно. Буду вдячна за підказку
-
Добрий день!) ми записались на липень місяць в Сан-Франциско, я написав їм листа з запитом , пояснив все , що ми в Канаді і чи можна в США зробити паспорт, відповіли якось не однозначно! Просто прислали перелік документів які потрібно для оформлення паспорта! ( стандартний) і все! Я так зрозумів що проблем не буде
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка якщо не можу увійти в свій акаунт на IRCC, ніяк не виходить відновити ні пароль ні юзернейм, за телефоном не відповідають, на імейл теж! Є ще якісь методи як зв’язатися з контактним центром IRCC? бо не можу податися на подовження ВП(((((