PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, яку програму ви вибирали з переліку при прив'язці до gkey. Можжливл я роблю щось неправильно. Буду вдячна за підказку
-
Добрий день!) ми записались на липень місяць в Сан-Франциско, я написав їм листа з запитом , пояснив все , що ми в Канаді і чи можна в США зробити паспорт, відповіли якось не однозначно! Просто прислали перелік документів які потрібно для оформлення паспорта! ( стандартний) і все! Я так зрозумів що проблем не буде
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка якщо не можу увійти в свій акаунт на IRCC, ніяк не виходить відновити ні пароль ні юзернейм, за телефоном не відповідають, на імейл теж! Є ще якісь методи як зв’язатися з контактним центром IRCC? бо не можу податися на подовження ВП(((((
-
Віза сподіваюсь є?)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка: візу по CUAET, V1 отримала у серпні 2023, але приїхати вирішила тільки зараз. На work permit не подавала заяву тому що 17 років було на момент подачі заяви. Хочу зараз приїхати на декілька днів в Канаду. Чи не буде проблем на кордоні? Є підтвердження готелю, квитки зворотні, гроші маю.
-
Мы же по туристической визе же заедем туда, нелегалы это перебежчики
-
В такому випадку, кажуть, можна повернути гроші.