PR CUAET
-
Вітаю. Спіймала слоти для себе та для дитини в Едмонтоні. Почула інформацію, що Едмонтон не обслуговує Манітобу. Підкажіть будь ласка чи хтось з Манітоби оформлював загран паспорти в Едмонтоні?
-
Добрий вечір. Підкажіть будласка- я з донькою робили для неї загранпаспорт в Едмонтоні в літку. Донькі 16 років.Паспорт вже прийшов до консульства в Едмонтоні. Як можна його забрати, коли, яка в загалі процедура? Коли краще? Телефон не відповідає в консульстві Едмонтона, електронні листи теж вони не читають! Ми з Вінніпега
-
Концерт світових хітів класичної і популярної музики до дня всіх закоханих! Dear Friends, Join us for a special Valentine's Day concert that promises to fill your evening with the beauty and elegance of classical music. Experience timeless opera arias and beloved songs by Verdi, Leoncavallo, Puccini, Webber, and many more, performed by world-class musicians. Let the love, grace, and charm of the performance make this night unforgettable. Our performers: Mira Solovianenko (soprano) Taras Hlova (tenor) Mykola Savchuk (pan flute) Sabatino Vacca (piano) Treat yourself to a magical night of romance and music! We look forward to sharing this extraordinary experience with you. Follow the link for tickets: tickets.cityplayhouse.ca/event/655:435
-
Найбільша , найнадійніша група по гуманітарних авіаквитках ! Більше 15 тисяч Українців прилетіло з ними до Канади та США ! Юлія та її 3 помічниці підберуть квитки по знижках , з безкоштовними валізами . Підкажуть відповіді на всі питання . Мають послугу бронювання тварин ! Оплата на офіційні рахунки , сплачувати можно будь якою дебетовою чи кредитною карткою ! t.me/FlyConcierge #реклама #oshervoyage #FlyConcierge
-
Перейдите в ветку Слоти в Консульство. Там это обсуждают ежеминутно
-
Вибачте, будь ласка, а яке розширення треба скачати, щоб було видно календар і вільні слоти?
-
Эту форму заполнять надо перед тем как словить слот? Особам старше 16 рокiв
-
Скажіть будьласка ,ми заплатили 8000 за саму роботу консультанта,маємо 7 листів,коротко листи підтримки,від консультанта опис-пояснення чому гуманітарна для офіцера,відносно нашої історії,але буквально 4 невеличких вступних абзаци! Я бачу пишуть так багато!от лумрю,можливо мій консультант думрж що в нас сильний кейс і пвдкріпляти нічим не треба,бо вони толком нічого не робили,все я,тільки говорили що скинути((((вроді сильний консультант,але страшно,бо не бачу нічого особливого щоб вона щось зробила за ці гроші(((