PR CUAET
-
Я, як інвестиційний брокер, рекомендую звернути увагу на диверсифікацію Вашого портфеля. Насправді бажано використовувати як TFSA так і RRSP. Важливо правильно розставити цей баланс. Якщо у вас невеликий дохід і отже невеликий повернення податків, то першим заповнюйте TFSA room. Якщо високий дохід, то однозначно є сенс вкладати в RRSP та мати tax refund . І якщо Вам на роботі дають RRSP match, то користуйтесь цим і робіть свої вклади. Ви можете відкрити рахунки в індекс фондах в Інвестиційних компаніях, торік у всіх наших клієнтів було більше 20%, але був добрий рік на ринку. Якщо ви хочете мати стабільний пасивний дохід- то можна відкрити Рахунки в Мортгіджі трасті з 10% річних і отримувати щомісячний пасивний дохід.
-
Добрий вечір! В мене склалася наступна ситуація Подала на продовження стаді перміну сину ще в серпні, але відповіді немає,але хочу подати на пр,якщо в нього старий перміт вже закінчився?Дякую
-
Aor ніц не дає раджу вам продовжити Вп поки ще можливо
-
Дякую,я тільки на одну писала.
-
В нас теж так було, а потім зʼявилось You passed medical exam January 15
-
Скажіть, будь ласка, як додати в Дію свідоцтво дитини, народженої в Канаді. Чи в резерв+? Щоб було зрозуміло, що це третя дитина. Можливо хтось мав такий досвід
-
Дякую!
-
Нема
-
Я продовжую, питаю чи є різниця в поданні.
-
Обʼєднати (онлайн в гугл) всі фото в один пдф файл або одразу сканувати з телефона також в один файл.
-
t.me/prcuaet/56419/457919 Ви користувались пошуком в каналі?