PR CUAET
-
Дайте ваш email- я надIйшлю
-
Це Mutual Fund Trust, RRSP, TFSA and LIRA eligible.
-
kazanacapital.com/
-
Как это, не морочьте голову? Где взять ЕРДПУ?
-
Так, дякую Вірно пам'ятаєте☺️ 1 березня подався Але були певні причини, чому ще не забрали. Тож, переживаю, чи зараз ще можна
-
То само, замовила 23 числа, досі нічого нема, тільки- "дякую, ми прийняли платіж"
-
Добрый вечер. Подскажите , могу ли я с моего акаунта подать документы на продление WP для мужа ?
-
Есле не секрет, сколько Вы уже занимаетесь с учителем и какая цена? Буду признательна за ответ)))
-
Те саме
-
Почитав трошки що це таке. Фонд маленький , тримає 7 мільйонів грошей і 9 іпотек більшість з яких вторинні іпотеки, що значить що там десь є інший банк який дав першу іпотеку і якщо боржник іде на дно, то виплатять спочатку грошей банку а не фонду. Тобто ризик достатньо великий. Нерухомість вся в BC 8 з 9 об'єктів це комерція. Не зрозуміло як обираються об'єкти і як обмежується ризик. Не зрозуміло у які об'єкти далі будуть інвестуватися кошти. Якщо в це влізти будуть проблеми з ліквідністю якщо потрібні гроші. По-перше комісія 3% за зняття в перший рік. По-друге саме зняття може бути проблемним - вони дають зняти тільки 50тисяч в квартал. І ні не 50 вам одній особі, а усім людям на 7 мільйонний фонд, не встиг цього кварталу - чекай. Далі, траст може викупити ваші частки фонду в будь-який момент і не обов'язково по ринковій ціні. Ринкової ціни взагалі так-то немає бо воно не торгується ніде. Дохідність виглядає норм, але і фонд існує усього 3 роки. Не зрозуміло що з нею буде коли ставки по іпотеках підуть серйозно вниз, а вихід з цієї інвестиції ви пам'ятаєте по краплині в квартал. Я б в таке не сувався навіть якби мені доплатили до мого депозиту.
-
Скажіть яку бажану дату початку ворк перміту вказувати в Анкеті??
-
З того що ви знайшли то цей фонд виглядає, як надзвичайно ризикова інвестиція з низькою ліквідністю та непрозорою структурою. Без доказів я не можу стверджувати, що це піраміда, але є ознаки, що дохідність може формуватися не за рахунок реального прибутку, а за рахунок нових вкладень.