PR CUAET
-
И все, рано или поздно легальные способы нахождения заграницей исчезнут) Или паспорт или право работы)
-
Пррсто ми вже вибрали пункт «за вимогою» і вже відправили в консульство а тепер читаю що всі квжуть вибирати для іноземних держав
-
Можливо ти й правий, але тут питання взаємодії між державами без врахування твоєї (і моєї) думки
-
Но если у тебя криминал в Украине, может выйти так, как ты того не планируешь, всегда думай о своих интересах, а не о том, как "поступать неправилоно", нерискуй)
-
Законом законом, а люди разные бывают, как и ситуации, суть в том, что лучше себя самого, себя самого красивого ты не защитишь чем кто либо, всегда лучше "оформить щит", поэтому мы тут)
-
Для ПР знадобиться)
-
(Дія вже не канає)
-
А ще раджу в той жн день оформити справко про несудимість в порядку живої черги)
-
Абсолютно ніякий, але оформити новий паспорт до приняття нового закону (ми прекрасно знаємо,що за закон) і змінити провінцію де лекше оформити ПР - деревяний, не дуже надійний, але щит)
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка, чи потрібно мені заповняти форму use of representative? Контакти консультанта надала і вказала, що отримала імміграційні поради, але заповняю заявку самостійно. Тепер в списку документів, мені потрібно загрузити ту форму, а там є тільки поле для тих, хто отримував неоплачувані поради. А я за консультацію платила, не розумію, що мені робити🤷♀️
-
Погранцы в базе видят, если у вас есть еще паспорт украинский. И неважно даже если вы вьедете с паспортом другой страны. Есть гражданство Украины - выезд запрещен. Если только вы не поменяли полностью фио, то тогда им сложно будет отследить. Есть перспектива сделаться невыездным.