PR CUAET
-
А на сайті ircc не відображалось, так?
-
нам оператор їхнього колл центру сказав що медицина є у них в базі і нам зарахували її на PR
-
Ну це і є e-tracksheet. Там є моя фото, так, у веб форму вкладала його. Питання, чи мені просто забити, поки не почнуть запрошувати новий exam для PR, чи все-таки ще раз дзвонити до них і допитуватися, де вони поділи мої результати.
-
Мне офицер не засчитал медицину за март 2024 и пришлось еще раз сдавать в сентябре 2024
-
Плюс, коли подавалась на продовження WP, прийшов знов запит, я записалась на exam, вже готова була йти, і прийшов лист, що вони мені WP вже вислали ) і він вже прийшов. То я й скасувала той exam, він все-таки не дешевий.
-
Вы при подаче прикладывали листочек с фото и штрихкодом старой медицины?
-
Доброго ранку, по цій схемі
-
ви праві - це привілей офіцера і бажано з ним не спорити
-
так це вірно. особливо зараз коли більш прискіпливо розглядають заявки і є загальна тенденція до зменшення мігрантів.
-
Так, CSQ зайняло десь 3-4 місяці.
-
А мне 6 мес давности не засчитали. Даже в клинике удивились чего меня еще раз заставили проходить медицину
-
Деталі про вищу освіту (яка країна, місто, вуз, роки навчання, напрям) та роботу (період роботи, місто, назва компанії, обовʼязки - по факту але з нахилом до ноку), якщо є якісь моменти які треба пояснити то пишіть коментарі.
-
User Диана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Але це вже має бути офіцер, так? Тобто жива людина має писати той імейл, а не просто автоматичний стандартний лист?
-
В мене так було, коли я спочатку переводила час, а потім намагалася зайти на сайт.
-
У кожного по різному. Комусь і через місяць після замовлення послуги не приходить, а комусь приходить за кілька тижнів. Невідомо від чого воно залежить 🤷♀️
-
А якщо помилку видає сервіс недоступний?
-
Дякую за відповідь
-
Не знаю, може ліг сервіс, вчора ще все працювало. Я зловила з телефону, з компʼютера в мене теж не виходило
-
Ось таку помилку видає
12 Jan 2024, 17:45
408781/466923
about a minute ago