PR CUAET
-
Зараз час очікування 6 місяців. 5,5 якщо повезе. В мене вже 5,5, поки чекаємо.
-
добрий день! підкажіть будь ласка як і де можна ловити слоти в Канаді Торонто
-
Тоді змінили правила. Бо до нового року подавали дитині без ID. Десь в новинах читала, що тепер ID карту можна зробити вже в консульстві в Канаді. Не знаю правда чи це лише в планах чи вже в дії.
-
Дякую!
-
Не зовсім так. Абсолютна більшість отримує запрошення одночасно з AORом або протягом тижня після нього. Ми просто 'щасливчики'.
-
Ребята, а как сейчас в Торонто паспорта выдают? В какое время, какие дни недели, живая очередь?
-
Можна мати декілька активних перімтів одночасно Один не скасовує інший
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подобається,що роція тут має більше заявок і апрвувів по кількості . Люблять канадці їх .
-
User Марина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую дуже!❤️
-
Судячи з того що остання доставка була у грудні то наступна повинна бути у березні так що можете встигнути отримати. Також можна оформити доставку DHL, десь місяць займає. Інструкція на сайті
-
Нет , мы только год как подались.
-
А Вы уже получили?
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, якшо роблю евалюацію диплому, прізвище було дівоче, то при створенні профілю ВЕС треба вказувати своє теперішнє прізвище чи те яке на дипломі? я розумію, що нинішнє, а потім при створенні ЕЕ профілю треба просто докласти переклад свідотсва про одруження, аби було видно що диплом мій чи додавати також у ВЕС? Дякую
-
Так
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, для продолжения Work permit надо все страницы паспорта сканировать? Даже пустые?
-
Торонто
-
Я маю знов подавати аплікації і сплачувати?
-
Я читала, что возвращают аппликации, если не представлены все страницы. Спасибо за ответ.
12 Jan 2024, 17:45
408889/474652
a day ago