PR CUAET
-
А Вы уже получили?
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, якшо роблю евалюацію диплому, прізвище було дівоче, то при створенні профілю ВЕС треба вказувати своє теперішнє прізвище чи те яке на дипломі? я розумію, що нинішнє, а потім при створенні ЕЕ профілю треба просто докласти переклад свідотсва про одруження, аби було видно що диплом мій чи додавати також у ВЕС? Дякую
-
Так
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, для продолжения Work permit надо все страницы паспорта сканировать? Даже пустые?
-
Торонто
-
Я маю знов подавати аплікації і сплачувати?
-
Я читала, что возвращают аппликации, если не представлены все страницы. Спасибо за ответ.
-
Доброго дня. Цікавить чи можу я зробити новий паспорт , якщо старий до 2027 року, QR код присутній. Дякую! Гарного дня
-
а чому пише «консулів не знайдено»?
-
Доречі, Sofi в мене є, поки тільки одна акція, купила щоб не загубилася )) Інші буду читати, дякую ще раз!
-
Можливо в планах, бо на сайті пише , що не можливо оформити в дипломатичних установах
-
Ніяк. Іноземні свідоцтва відсутні в укр базах. Можете спитати в тех.підтримці дії
-
Привіт, чи можливо продовжити візу? Бо в липні закінчиться віза і не зможу нікуди виїхати
-
Спасибо большое.
-
хтось розкаже як слоти ловити в дії?
-
пустые нет. те, что со штампами да. такие рекомендации на сайте
-
Подавала 1 сторінку вже на 2 перміти. Обидва затвердили
-
Ок. Дякую!
-
второй паспорт в любой время
-
Добрий день, Підкажіть, будь ласка. По програмі Canadian experience class. Потрібно мати 1 рік досвіду або 1,560 год ( 30 год на тиждень). Якщо напрацювати ці 1,560 год швидше ніж за рік понаднормово, чи можна подаватись швидше ніж через 1 рік на PR? Дякую дуже
12 Jan 2024, 17:45
408902/461618
8 minutes ago