PR CUAET
-
Вітаю шановні одногрупнки. Потребую поради і колективної мудрості) Підкажіть будь ласка, чи підійде за мість свідоцтва про розлучення (якого немає, на жаль) - витяг із Дії? Трохи лякає, що на цьому витязі немає печатки. Чи вважатиметься такий документ прийнятним, може знаєте? Буду дуже вдячна за поради
-
Це ви в них краще спитайте. Я робила 2 роки тому. Мені тоді сказали роздрукувати, підписати, відсканувати 🤷♀
-
Добрий день. Щоб зрозуміти реалії сьогодення... Чи є в групі ті, хто став в чергу після оновлення системи і вас погукали в консульство Едмонтона (запропонували місце)?
-
Так, все онлайн. Ми надіслали свої копії документів щоб вони від нашого імені робили витяг.
-
Чоловік займався цим питанням. Зараз запитаю, він на роботі, як отримаю контакт - одразу перешлю.
-
Марія, якщо не важко, можете будь ласка скинути контакти цієї фірми?
-
Ще раз дуже дякую. Написала Вам в особисті
-
щось у фб чаті та людина, що постить статистику, написала, що у них тепер знов буде перерва тиждень. Типу вони тиждень трудяться, як бджілки, а потім тиждень видихають 🤪. Сподіваюся, що це неправда, але поки не бачила ні одного екопру сьогодні
-
Ага.А потом ждем понедельника.Праздники перестали радовать из-за длительных выходных 🥹🙈
-
Ви хочете сказати, якщо в мене зникло,то медицина зарахована і я просто пропустив це?Бо я не кожного дня первіряю.
-
А в Вас з дашборду зникав медогляд до того?
-
Не знаю якщо чесно чи зникала, я не щодня перевіряла. До цього все що бачила – це стандартний текст, не пусте поле.