PR CUAET
-
Ага.А потом ждем понедельника.Праздники перестали радовать из-за длительных выходных 🥹🙈
-
Ви хочете сказати, якщо в мене зникло,то медицина зарахована і я просто пропустив це?Бо я не кожного дня первіряю.
-
А в Вас з дашборду зникав медогляд до того?
-
Не знаю якщо чесно чи зникала, я не щодня перевіряла. До цього все що бачила – це стандартний текст, не пусте поле.
-
Наверное слот но не знаю что дальше нажимать? Что такое мой кабинет?
-
Таке ж питання
-
Дякую, Надія та Андрій!
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit 🔼Вітаю, я навчаюся в Києво-Могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, це частина моєї дипломної. «Чи потрібна онлайн школа вихідного дня, де буде суто україномовний компонент?» ✨Тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!
-
Вважаю що так.
-
Я не можу сказати на 💯, але вважаю що так. Вона була і зникла
-
привіт всім! нещодавно ми подали заявку на відкритий дозвіл на роботу для подружжя, але я не можу знайти відповідну тему. У мене є кілька запитань щодо SOWP. Віза мого партнера з CUAET діє до січня 2027 року. Я щойно зробив біометрію, що буде наступним кроком? Я не в Канаді, як довго триватиме процес? якщо мені буде надано OWP, чи буде він такої ж довжини, як і мій партнер? наперед дякую 🙏🙏