PR CUAET
-
Група за травень
-
Рекомендую інвестувати в стандартні ETF та не гнатись за дохідністю - VOO /QQQ / SCHD /VT ( та інші схожі , зайдіть в ютуб і введіть портфель з ETF для новачка ) Раджу як людина яка інвестує 3 роки , і має приємні результати - без пірамід і втрат ))
-
Перекличка ноябрьских! Кто еще ждет Eligibility? 🫡
-
А ми вибрали лише функцію по емейлу 😒
-
Нарешті! Вітаю!!
-
Витрати на навчання різні десь 5000$ і перший невдалий портфель тестовий 😅(там дохідність десь 5%, бо гралась в торгівлю ) і от результат хорошої стратегії)
-
Підкажіть будь ласка , раніше можно було зняти обмеження з воркпериіту та автоматом продовжити перміт, таким чином можна не платити, чи це ще працює ще чи ні? дякую.
-
Привет! Надеюсь, здесь подскажут, как лучше поступить. У меня уже есть OWP на 3 года (с января до января 2028). Параллельно я подавался на CUFTA WP, чтобы получить 50 баллов для Express Entry. Сейчас на этапе сабмита заявке, но, насколько понимаю, этой весной эти баллы отменят. При этом рассмотрение WP занимает много времени, и, скорее всего, я не успею получить его до весны. Есть ли вообще смысл продолжать этот процесс? Формально я могу работать где угодно уже сейчас. Работодатель полностью оплачивает подачу, так что финансово я ничего не теряю, но не понимаю, есть ли в этом хоть какой-то практический смысл.
-
Дякую😊
-
Додам ще , що я з осіб що інвестують більше в довгу на термін 10-20 років + як tax preparer - знаю як потім буде тяжко додавати всі транзакції в декларації, якщо гратись в торгівлю 😅
-
🙋♀️ Подача 27.11. Біометрія в червні.
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit 🔼Вітаю, я навчаюся в Києво-Могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, це частина моєї дипломної. «Чи потрібна онлайн школа вихідного дня, де буде суто україномовний компонент?» ✨Тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!
-
Але поки не знаю , як буде працювати на термін 15 років , бо за 3 роки +45% ( я майже нічого не продавала ) + поки капітал не дуже великий і зараз легше трішки))
-
А що саме змінилося?