PR CUAET
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit 🔼Вітаю, я навчаюся в Києво-Могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, це частина моєї дипломної. «Чи потрібна онлайн школа вихідного дня, де буде суто україномовний компонент?» ✨Тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!
-
Але поки не знаю , як буде працювати на термін 15 років , бо за 3 роки +45% ( я майже нічого не продавала ) + поки капітал не дуже великий і зараз легше трішки))
-
А що саме змінилося?
-
Може хто знає за який там місяць зараз AOR роздають. Подавався в кінці жовтня, pnp знаю що ще треба чекати, але просто уявити приблизно скільки ще?
-
Ну і що я це читати там тільки про про продовження, інфи про зняття обмежень в там нема, не раз чув що при знятті обмежень продовжували перміт, ось і цікавлюсь, бо можна зекономити дуже гарну суму на сімʼю.
-
Щоб не було багато постів, можна зробити голосування
-
User Анель has been kicked from the chat because this user is in spam list