PR CUAET
-
Може хто знає за який там місяць зараз AOR роздають. Подавався в кінці жовтня, pnp знаю що ще треба чекати, але просто уявити приблизно скільки ще?
-
Ну і що я це читати там тільки про про продовження, інфи про зняття обмежень в там нема, не раз чув що при знятті обмежень продовжували перміт, ось і цікавлюсь, бо можна зекономити дуже гарну суму на сімʼю.
-
Щоб не було багато постів, можна зробити голосування
-
User Анель has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Навіщо ви це робите? Людина виклала апдейт про то що програма працює і є еліджибиті, ви зараз запустили флешмоб- перекличку на 20 постів що апдейтів не має у листопада. Це ж збиває інших які чекають на апдейти та заходять щоб подивитись чи працює програма.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи приходить якийсь email confirmation після створення EOI?
-
Вітаю. Тут вже мабуть питали це. Запитаю ще раз. Маю подавати на продовження ворк перміт. У березні 2024 знімала обмеження. І от на питання про медицину "Чи проходили ви медичне обстеження уповноваженим лікарем (лікарем) IRСС протягом останніх 12 місяців?" при заповненні заявки,позначати так чи ні. ( з Канади не виїжджала. У березні позначала так, і прикріпляла медекзамен,так як тоді не було ще року як я тут) Дякую.