PR CUAET
-
А часом не казали о котрій годині відкриваються слоти в Оттаві? Ви записувались на прийом?
-
Має бути такий як в ворк перміті. Тоді дивно. CAN дається тоді, коли аплікація зареєстрована та отримана, але на неї не дивились. Якщо вже є і АОР і біометрія з медициною, то має бути трекер доступний. Може бути глюк - наберіть IRCC
-
Я записувався 3 місяцв тому. Ловив слот о 20:00. Але це було ще за старої ситеми/кабінету. Зараз час може бути іншин.
-
Для кого не канає?)))
-
Дякую дуже!
-
Так
-
О 20:00 за часом Оттави?
-
Федерали все одно надсилають заявку до Квебеку і саме МІФІ в Квебеку дає своє рішення. Не знаю, наскільки їх думка важлива і що роблять федерали у разі відмови. Але це написано в описі до програми на сайті.
-
Не дає. Я багато разів писав що Кєбєк не обирає гуманітарних мігрантів. Тобто якщо федерали сказали ок Кєбєк не може відмовити чи щось вимагати по договору з фед урядом
-
Завтра спробую
-
Просто запитайте у HR Letter of employment на фірмовому бланку компанії. Звичайна справа і в той же день вам його вишлють на email. The job letter states your position/rate of pay/how much you work and signed by management. Ця довідка потрібна ще для банків (фінансування).