PR CUAET
-
Всім привіт!☺️ Триває набір до наших груп з ефективної підготовки до CELPIP. CELPIP A2 Група 📅 Час занять: понеділок і п’ятниця о 18:00 📚 Кількість занять: 28 уроків (3 тижні) 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Початковий рівень A2 Бажаєте скласти CELPIP на 4-5 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи 💳 Вартість: $546 при оплаті повністю (знижка $50) Або 4 платежі по $149 CELPIP B2 Група 📅 Час занять: понеділок, середа, п’ятниця о 20:00 (Вінніпег) 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Початковий рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи 💳 Вартість: $546 при оплаті повністю (знижка $50) Або 4 платежі по $149 *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Чекаємо вас в особистих повідомленнях, в разі детальної інформації!🤍
-
Вітаю, сьогодні вдалося до дзвонитися в консульський відділ Оттави. Але відповідь мене шокувала, хотіла підтвердити свій запис, який є на 22.08.2025, і мені кажуть що в них на серпень ще не відкриті слоти, і що в них відкривається тільки на 6 місяців в перед. Що це технічні збої, і що вони зараз спілкуються з розробниками, щоб все стабілізувати. І сказали, що на електрону пошту повинно прийти підтвердження, і зʼявитися слот в особистому кабінеті, я кажу в кабінеті маю, але на електронну пошту не приходило підтвердження, відповідь це технічний збій. Запитую, то що мені робити скасовувати скасовувати слот, мені сказали що не знають що мені робити😞 Ще сказали, що в них на сайті є інформація, що є з цим проблеми, і що вони вирішують їх. Але я не знайшла ніякої інформації. Можливо ще комусь була відповість, на ваш слот? Я тепер в розпачі, скільки місяців ловити, а тепер така відповідь, не знаю що робити😢
-
Дякую!
-
Хто мав недавній досвід, чи потрібно ловити слот, щоб забрати паспорт в Торонто, виготовлений в Україні? Я так зрозуміла, що йти в посольство України в Канаді треба двічі: щоб подати заявку на відправку з України та щоб отримати паспорт в посольстві. Чи так це? Дякую:)
-
Тому що консульство ще не відкривало слоти на серпень, а ви їм сказали що у вас на серпень слот. І вони почали думати, як це так..
-
Бо нащо ви дзвонили і питали, якщо порахувати дні, то логічно що на серпень вони ще їх не відкривали..тепер всім відмінять слоти
-
Зараз воно є в дії!