PR CUAET
-
/rules
-
Так
-
Доброго дня , якщо є віза worker ( дійсна ще до вересня ) , чи можливо ній прилетіти в Канаду в травні ( просто в гості ) ? Ворк перміт не отримували , бо це тільки перший приліт в Канаду
-
Дуже дякую Вам!
-
Я розумію це все ,але коли ви заходите бронювати слот то завжди вибиває ,що місць немає так як на пів року вперед все зайнято ,тим паче вони сказали ,що слоти на той місяць вони ще не виставляли )
-
Так звичайно вона буде глючить ,всі бронюють собі місця як заманеться ,а як ще ?В іншому випадку не вийде забронювати .Скільки людей пише ,що є з цим проблема
-
Маніпуляції в налаштуваннях,не рекомендую
-
Та зрозуміло ,що всі хвилюються за це ,але це логічно ,що потрібно телефонувати і дізнаватися про це після дати яку, ви/ми/хтось інший,виставляли ,так як слоти є тільки на пів року вперед онлайн
-
Ці всі способи придумували помагали та звичайні люди і от зараз почався бардак, тобто "легально" лишається чекати слоти по черзі очікування. Бо як заходиш на сайт пише вільних нема запишіться в чергу очікування
-
Український внутрішній паспорт в Канаді зробити не можна на даний час. Про це на сайті посольства і консульств пише. Можна тільки закордонний зробити. Внутрішній роблять або в Україні, або в ДП "Документ" (він є і в Україні і в Європі).
-
Вітаю Підкажіть будь ласка Хтось замовляв курʼєрське доставлення виготовленого паспорту до дипломатичної установи , але не в те місце де оформлював паспорт , а до іншої установи ?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як ви отримали слот на вересень, якщо на сайті консульства відкрито до липня включно? 😲
-
Підскажіть, будь ласка, запис в консульство для дитини так само відбувається як і для дорослих ? В опівночі по Києву викидають 12 вільних слотів на кожне консульство, і запис на липень..?
-
Я не думаю, що ніхто не звʼязується з консульством щоб підтвердили їхній слот, всі просто сидять і чекають підтвердження? Яке може і не прийти.
-
Чекаємо можливо скоро можна буде це зробити (поки що тільки ДП документ в Європі або в Україні) але закордонний можна зробити без укр(при умові що він в дитини не перший і не третій)
-
Вітаю Підкажіть будь ласка Хтось замовляв курʼєрське доставлення виготовленого паспорту до дипломатичної установи , але не в те місце де оформлював паспорт , а до іншої установи ?
-
Можливо ви знаєте, більше інформації яка відбувається в консульстві з словами? І чому це вони мають відмінити тим хто зловив на серпень, вони сказали, якщо люди зловили на серпень то їм можуть їх залишити.
-
Дякую
-
Я виставляла дату за Серпень, бо мені саме у вересні і потрібен. І слоти показало за вересень.
-
З запасом не вийде, один слот можна в одне консульство . Три можна якщо собі і двом підопічним як правило це діти або батьки
12 Jan 2024, 17:45
409135/459439
about a minute ago