PR CUAET
-
Так - отримаєте ворк перміт і тоді подавайтеся на візу.
-
Approved in principle
-
В прикріплених є повідомлення, що на американсько-канадському кодоні більше не видаюють перміти.
-
Дивно, але в мене нічого немає на пошті.
-
Цей код приходить на пошту, на яку ви реєструвалися.
-
Поділюсь своїм досвідом виготовлення довідки про несудимість в консультстві України в Торонто (2275 Lake Shore Blvd W #301) Довідки приймають з 13ї год. Я прийшла в 11ій, зайняла загальну живу чергу. В 13ій черга розділяється на три: довідки (крайня ліва) і дві праві - паспортні питання. З собою мала: 1. Money transfer payable to the Consulate General of Ukraine in Toronto на суму 80 cad (термінова довідка). Робила у відділенні свого банку, 5хв часу 2. Роздрукований витяг про несудимість з Дії (повний, для подання до установ іноземних держав) 3. Заповнену анкету з сайту посольства toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check 4. Оригінал паспорту Оскільки довідка була термінова, отримала в той же день, але потрібно було почекати годину часу
-
Навіть якщо не претендує на ПР то повинні виконати вимоги
-
Флагполінг відмінили ще до нового року.
-
Правильно, у неї був серпень. Лютий + 6 міс= серпень. Логічно так. Я хотіла теж починати ловити в лютому, мені потрібен був серпень, вересень, на крайній випадок жовтень. Думала встигну з три місяці(лютий, березень, квітень). А коли зайшла ознайомитись з процесом, побачила, що в кінці січня уже на вересень бронюють. Я була в шоці. Скористалася Вашою інструкцєю (гадаю та дівчина теж), але ж я розуміла що якщо зараз всі почнуть вимагати від консульств підтвержень, це добром не закінчиться...