Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Я відправила заяву та квитанцію на емейл 21 січня і 30 січня прийшло підтвердження DHL що мій паспорт вони забрали.Тепер треба чекати доставку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    А ви звідки знаєте, чи я користувалася якоюсь інструкцією? Ви скільки ловите часу слот?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5150510333T Offline
    t5150510333T Offline
    Vikki
    wrote on last edited by
    Дело не в том что мне нравится или не нравится. спрашиваю кто как заполнял, потому что не совсем понятно.. у нас стади уже был ранее, то я и хочу продлить стади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larysa Zvedenyuk
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, а ця довідка буде вже з перекладом чи окремо перекладали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t686925956T Offline
    t686925956T Offline
    Anastasia Davydenko
    wrote on last edited by
    Ищем иммиграц консультанта для одной консультации. Пожалуйста, отзовитесь или дайте контакт. Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1856138455T Offline
    t1856138455T Offline
    Галина Горецька
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка. Я записалася на чергу на новий паспорт в грудні за посиланнями в групі в телеграм. Щойно прийшла дата 28.07.2025 і підтвердження заявки. Я це успішно зробила. Але тепер я хочу зробити запис на малого на оформлення закордонного паспорта, і мені пише, що у вас є вже один запис. Якщо ви створите новий, ви перезапишитесь в нову чергу. Я ввожу всі свої дані, і ставлю галочку "на дитину", ввожу додатково його дані. Але це повідомлення з знаком оклику дуже мене непокоїть.)) Я можу додати ще один запис в чергу на дитину без видалення мого чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталя
    wrote on last edited by
    Ми отримали WP і подалися на візу. Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай часу чекати на візу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena Lena
    wrote on last edited by
    Шановні, вітаю, мої подробиці щодо RAMQ, може комусь стане у нагоді. 2 січня заповнила інфо на сайті, що і як не питайте, бо не памʼятаю . Я просто зайшла на їх сайт, знайшла : відновити картку, все перекладала в Гугл перекладачі і все робила чітко за їх інструкціями. Памʼятаю лише нюанс, що додала дитину як депендента, але потім ( саме за їх інструкцією) ще і окремо на дитину запит робила. На попередньому тижні отримала картку RAMQ для дитини і вчора для себе. І ще були листи, що ми отримали Ваші запити іті, при чому на дитину лист прийшов пізніше, ніж картка RAMQ. Головна фішка для чого все описую: в нас також не було приміток CUAET в оновлених документах, але я зробила фото спочатку старого перміту ( з CUAET) і одразу нового перміту (без) і одним файлом відправила на себе 2 перміти і одним файлом на дитину 2 перміти
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    у них одна форма на всех для подачи на study permit. если вам не нравится, то оформляйте visitor record. если хотите sp, то используйте здарый смысл при ответе на вопросы
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis Frankie
    wrote on last edited by
    Понял. Спасибо. Скажите получается если такой статус в дие то выходит в резерв+ там просто так же будет «нет данных» я правильно понимаю ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1268743675T Offline
    t1268743675T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Ви правильно зрозуміли. Ми відкривали другу заяву яку подали в жовтні 2024. Та подалися за цією програмою. За першою заявою що була submitted січень 2024 у нас повна тиша також. За цією програмою, ми бачимо рух. Отримал AOR Jan.28, додатково попросили заповнити пропущений період в формі 0008. Сьогодні спонсор отримав запити 'оплатити біометрію'
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Можете якщо діти різного віку, до 16 років та після якщо обидва до 16...я би вибрала або просто оформлення закордонного паспорта, коротше головне не ту саму дію що на старшого там же написано у вас на яку дію отримали слот? Вік маю на увазі
    1 Reply Last reply
    0
  • t520069135T Offline
    t520069135T Offline
    Anush Beglaryan
    wrote on last edited by
    Ще маю питаннячко, в цій заяві в цьому місці нічого не пишемо, там вказана квитанція про оплату доставки, просто лишаємо так? Також якщо надрукувати всю інфу і поставити електронний підпис, то буде ок?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5150510333T Offline
    t5150510333T Offline
    Vikki
    wrote on last edited by
    Хорошо, спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    учеба в школе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Якщо я правильно порахувала (23 січня "виставляли" слоти на 18 липня ) то сьогодні "виставлять" слоти на 26 липня але ясно що їх ніхто не побачить бо їх давно вже розібрали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliya Medvid
    wrote on last edited by
    Довідка вже на англійській, зі штампом, на бланку консульства України в Торонто -> по суті ось така
    1 Reply Last reply
    0
  • t626476739T Offline
    t626476739T Offline
    Mila Tryhub
    wrote on last edited by
    Я про те й писала , що сидиш чекаєш секунду в секунду на оновлення дат на наступний день кінця липня, а все даремно, бо воно розійшлося в тіньову 🤣🤣 притягнули схеми і в Канаду 🤬
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania S
    wrote on last edited by
    Супер.Дякую що поділилися. У нас теж немає поміток. Спробую зробити як і Ви.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Я вам відкрию великий секрет ніхто не скаже вам який відсоток людей, що зараз написали що у них не має еліджибиті, складає від тих хто подав у листопаді. Якщо ви будете уважно слідкувати за чатом то зробите кілька головних висновків 1 еліджибиті листопаду розглядають з травня 24 р абсолютно нерівномірно. Тобто можуть взяти початок місяця а потім кінець і так 8 місяців. 2 допоки вони не почнуть розглядати грудень ви не зможете сказати що вашу аплікацію пропустили. 3 розглядати залишок листопад вони можуть розглядати і місяць і два і вага аплікація може бути останньою на розгляді
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags