PR CUAET
-
Я про те й писала , що сидиш чекаєш секунду в секунду на оновлення дат на наступний день кінця липня, а все даремно, бо воно розійшлося в тіньову 🤣🤣 притягнули схеми і в Канаду 🤬
-
Я вам відкрию великий секрет ніхто не скаже вам який відсоток людей, що зараз написали що у них не має еліджибиті, складає від тих хто подав у листопаді. Якщо ви будете уважно слідкувати за чатом то зробите кілька головних висновків 1 еліджибиті листопаду розглядають з травня 24 р абсолютно нерівномірно. Тобто можуть взяти початок місяця а потім кінець і так 8 місяців. 2 допоки вони не почнуть розглядати грудень ви не зможете сказати що вашу аплікацію пропустили. 3 розглядати залишок листопад вони можуть розглядати і місяць і два і вага аплікація може бути останньою на розгляді
-
Привіт усім! Чи отримав хтось останнім часом PR? Я вже на фінальному етапі (підтвердила, що я в Канаді та відправила фото на картку ПР), але зараз дуже багато delays. Хочу орієнтуватися, скільки чекати, бо на форумах там по 2-3 місяці люди чекають замість кількох тижнів. Дякую!
-
Підкажіть будь ласка актуальну пошту консульства в Оттаві
-
Десь вище бачила. Для школьників писати n/a.
-
Хочу підкреслити, що я вас чудово розумію що ви відчуваєте щодо тих каруселей які ми пройшли, та досі маємо з family reunification program. Дійсно, незнаю що очикує нас щодо подвійної подачі заяв. Але, нас запевнювали, що все буде чудово. Якщо одну заяву одобрять інша видалиться із системи
-
Дякую. Ми також в Торонто
-
Ні "викладали" тобто система давала доступ побачити нові слоти щодня...але згодом вони стали зайняті бо їх почали розбирати раніше змінюючи пояс на Український бо поки в Канаді всі спали бо ніч то в Україні їх вже порозбирали! (або навіть в Ньюфаундленді вже новий день вони обирають а в Альберті та Ванкувері в прольоті бо ще не висвітилися
-
Якщо у вас "проста" декларація то звичайно можна самому. Скористайтесь сертифікованим програмним забезпеченням від CRA. Там все поетапно.
-
Ні не було підтвердженого еліджибиті за грудень. Також вам потрібно розуміти що 30 листопада це лата яка легко може залишитися пропущеною тимчасово як наприклад 30 та 31 жовтня що досі отримують еліджибиті. Але не раніше коли шрудень масово почне отримувати. Мій прогноз в кращому разі це буде не раніше лютого