PR CUAET
-
Дякую. Треба ще додати якись пояснювальний текстовий файл?
-
Може ви мали на увазі AOR?
-
так, можна. в вашому випадку тоді показуєте укр паспорт (що ви громадянин України) і вписуєте інший паспорт і також його додаєте.
-
А як ви знаєте, скільки у них заявок в беклозі?
-
6 лютого буде вебінар для українців у Британській Колумбії про вищу освіту у Capilano University. Доповідати буде представник університету, буде переклад українською мовою
-
Дякую. В мене просто нестандартна ситуація, український паспорт закінчується, але є дійсний паспорт іншої країни. Можливо тут хтось подавався на новий ВП із такою ж ситуацією
-
Одного не зрозумію, якщо аплікант подається на експрес ентері, то розгляд справи до фінального рішення 4 місяці в середньому, а по суті цю справу потрібно перевірити від початку до кінця. Коли в свою чергу провінційних номінантів перевіряє ircc провінції і по суті перед тим як номінувати перевіряє 90 відсотків інформацііі, тому чому на федеральному етапі так довго….
-
Доброго дня. Підкажіть, буду ласка, чи з продовженим паспортом можна вільно переміщатися між Європою та Америкою? Дякую
-
Одній Дівчині прийшов такий ось вот перміт
-
Ви хоча б єкопр вже чекаєте, а якщо людина з жовтня 2023 тільки біометрію здала і все, це ж пц
-
Якщо взяти певний досвід інших аплікантів які замовляли ноутси, то їхня справа зазвичай відкривалася два три рази за весь період. Але це теж приблизно.
-
Тоді за вашим бажанням.
-
Вони самі постили статистику. Скільки є поданих заявок і які плани на майбутнє
-
Дякую. Імʼя та прізвище повністю співпадають
-
А вас не бентежить, що люди продають за шалені кошти слоти,ловлять їх через программи які теж показують до кінця року Та ви ще і дані свої віддаєте А тут люди БЕЗКОШТОВНО розказали схему,та ще винні залишилися🤬
-
Це не обовʼязковий документ, але про нього запитують. У мене на момент оформлення його з собою не було, сказала що нема, запитань більше по цьому питанню до мене не було.
-
6 лютого буде вебінар для українців у Британській Колумбії про вищу освіту у Capilano University. Доповідати буде представник університету, буде переклад українською мовою. Цей університет нещодавно повідомляв, що надає domestic tuition тим, хто по КУАЕТ
-
Дуже рандомно розглядаються заявки. Ми подали 21 листопада 2024 - чекаємо ((
-
6 лютого буде вебінар для українців у Британській Колумбії про вищу освіту у Capilano University. Доповідати буде представник університету, буде переклад українською мовою. Цей університет нещодавно повідомляв, що надає domestic tuition тим, хто по КУАЕТ
-
12 Jan 2024, 17:45
409470/459211
2 minutes ago