PR CUAET
-
В кожному місті можуть бути окремі інші обмеження - тому потрібно чекати коли міста дадеть умови свої
-
12 листопада виклали на пів року Оттава і Торонто до вечора усі розібрали! А наступного дня 13 листопада виклали слоти до Едмонтону розібрали ще швидше
-
Так, я це і мав на увазі
-
Shhh... quiet now. Muted Anna for 5 days. Reason: Порушення правила #7 Бан наступного разу Повідомлення видалено
-
@AnnaMishchenko1009 [450951799] був 🔇 обеззвучений. Причина: 5d Порушення правила #7 Бан наступного разу Повідомлення видалено
-
the community will publish soon a list of the priority sectors & occupations. Stay tuned!
-
Можна в лс Вам написати? Я скачала і Майкрософт в Гугл authenticator 🤦🏼♀️
-
Я на тиждень пізніше Вас отримала P1 та P2. Зараз 2 тижні чекаю, але по Вашому таймлайну в принципі все нормально складається. Вітаю з eCoPR! 😌
-
Раніше так і було. Тільки раз на два тижні викладали. Люди сиділи і ловили ті слоти. Але все одно слотів сильно менше, ніж бажаючих їх піймати. Тож багато людей ловили по пів року безрезультатно. Зараз більше ловлять, стало краще ніж було
-
Классная у тебя как для Канады фамилия. Без обид 😁
-
Скачайте на телефон Google Authenticator і через цю програму введіть код
-
Я вже і його скачала, але не розумію як код отримати🤦🏼♀️
-
Доброго дня! В доньки visitors records і воркперміт закінчуються в травні 2025 року. В січні 2024 подавалася на продовження WP, в жовтні прийшла відмова( бо вʼізжала без паспорта по TRP, хоча пізніше вже був зроблений паспорт в Канаді).В жовтні подалася на платний WP, знову відмова. Писали місцевим депутатам, їздили в аеропорт, але результату не має, всі культурно відхрещуються. Чи хтось зміг продовжити WP( при наявності TRP)? Що робили в даній ситуації?Дякую.
-
Доброго дня. Підкажіть, буду ласка, чи з продовженим паспортом можна вільно переміщатися між Європою та Америкою? Дякую
-
t.me/prcuaet/1929/467111
-
А в інших Service Ontario не роблять? Bloor st Це дуже далеко від нашого місця проживання. Ми же можемо піти в той Service Ontario де робили OHIP в перший раз?
-
Більший не завжди кращий. На жаль не бачив роботу вашого консультанта, і не знаю вашої ситуації, тому оцінити не можу. Проте суть важливіша за розмір
-
Та воно і не дивно. В 23 році люди нічого не могли місяцями зробити, зловити. І всім у кого були слоти сказали переловити заново.
-
Доброго дня. Маю одне питання и була б дуже рада отримати відповідь відповідно до вашого власного досвіду. Мій чоловік пропрацював на посаді Carpenter більше ніж пів року и ми мали б подаватись на PR. Але його роботодавець відмовляться підвищити заробітну плату до 28$ на годину. А це є мінімум для подачі на PR у місті Саскатун. Чоловік має 26$ на годину наразі. Чи пробувати подаватись, чи краще просто змінити роботу ? Але у такому разі ми втрачаємо багато часу. Чи хтось з таким стикався?
-
І таке було кожного другого вівторка 🤷 і все не працює толком ...якби був ДП документ в Канаді 🙏🙏🙏🙏
12 Jan 2024, 17:45
409499/449362
8 minutes ago