PR CUAET
-
Не треба запису. Треба приїхати в живу чергу
-
Не треба запис, в часи видачі приходьте
-
(скріншот для референсу) Вітаю. Короткий опис ситуації. В'їхали в Канаду без закордонних паспортів, по SJTD. Отримали TRP та OWP. По зрозумілим причинам не змогли оформити/отримати закордонний паспорт. Зараз думаємо податись на продовження, але не я не впевнений, які саме анкети заповнювати, 5708 чи 5710. Пост із закріпленого повідомлення передивився, за посиланням, нажаль, таких подробиць нема. Буду дуже вдячний за підказку.
-
Поверхневий пошук по чату поки без результатів, але питань стає більше. Чи можемо подаватись виключно онлайн? Бачу деякі повідомлення про відправку фізичного листа на пошту. Також чи є можливість зробити групову заявку? Зі мною мати, вона не працює за станом здоров'я, але ОВП має (не впевнений також, що краще, продовжувати їй обидва документа, або лише ТРП).
-
Дуже дякую за відповідь!🙏🏻
-
Я думала що вони викидають ці слоти в систему кожен день. А виходить що все автоматично працює? А як тоді дають слоти для пільговиків? Цікаво
-
Перевели час?
-
Добрий день, скажіть будь ласка, якщо місяць працювала в Україні простим робітником в магазині в 2024 році,а в Канаді з вересня місяця працюю в магазині,то чи треба вказувати цей дохід з України? Дякую
-
466 на федеральном ?
-
з номінацією. на федеральному 280
-
Оо, ну класс. Вона приємна і адекватна
-
Так, автоматично налаштована система. Правда вже не пам'ятаю хто саме, можливо в інтерв'ю попередній консул казав що не працівники викладають, також здивувалася. Пільгові категорії якось виділяють їм час, не знаю як. Але слоти від яких відмовляються люди також не працівники розсилають, бо хтось писав типу хєдп не вдається підтвердити слот бо не пускає дія чи ще щось, то вони відповідали що в них немає доступу до системи, додавати чи видаляти.
-
Чи актуальна інформація на сайті днів видачі? З понеділка по пʼятницю 13:00-14:00??