PR CUAET
-
Комусь прийшов трекінг номер DHL Торонто після 21 січня?
-
Дякую! Напишу їм на мейл, бо летіти з Едмонтона в Оттаву не варіант ради цього
-
О, "круто" 😢, тепер виявляється, що в Едмонтоні вже два дні виділено для пільгових категорій: четвер і п'ятниця. Чи може вони з п'ятниці вирішили на четвер перенести 🤔 Ви в чаті давно, як і я, ви б мали пам'ятати ті "приколи" зі скасуванням слотів у Едмонтоні, про які я вище писала. Одним словом, Едмонтон дуже непередбачуваний, на відміну від інших консульств. Інші так не "чудять".
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/result.asp?countrySelect=CA&lob=ukr
-
Спробуй перевстановити програму і внеси нові дані з адресою в Канаді. Мені це допомогло
-
Вже пізно . Я це давно робила. Бо так по відео консультант радив
-
Сплачуйте все одразу.
-
Чи можна продовжити паспорт якщо резерв+ має «технічну проблему»? 2 місяці до цього було «зверніться в тцк»
-
Тепер треба знайти як оплатити 575$
-
Вас можна привітати що вашу аплікацію знайшли?
-
Так - дякую - опечатка. Медстрахівка лише в Service Ontario.
-
Так я тоді ще цей оплачу і якось прикріпити
-
Так. І кожний крок, то жах один. Чекаєш , чекаєш🥲
-
Тобто це нормальна практика і такі запити деінде надходять?
-
Можно и в service Ontario за OHIP обращаться, их больше - удобнее
-
Ну привет из Манитобы 😅 В одно время ожидание было 9-12 месяцев ,вот мы как раз и попали
-
Ви маєте чек про оплату? Якщо маєте, відправте чек через веб-фому знову. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Поки що відмов не було, якщо маєте на руках слот
-
Буквально сообщение выше ) Да,часто приходит этот запрос Заполняете требуемую форму и документ если есть какой-то добавляете все вместе
-
Ну так вірно сказали, я вам посилання дав. За процесінг ви заплатили отже будуть розглядати. А взагалі розбиритись що вони не бачать.
12 Jan 2024, 17:45
409640/450756
5 minutes ago