PR CUAET
-
Ну разве что если не успеет отправить в срок документы Это частый запрос ,не переживайте
-
Update! 19.11.2023 Подача 07.02.2024 Bio 30.01. 2025 Запит на паспорт родича та дітей (діти вклеені у паспорт матері) Одразу відправила. 31.01.2025 Eligibility, мед запит, фінанси, милитарі. Питання: окремі форми на мед прислали тільки для дітей, хоть в запросі треба всім. Чи треба ждати, чи зробити для дітей та відправити? Дали 30 днів
-
Скажіть будь ласка, мені, як жінці основного апліканта, сдавати тільки розуміння франц. чи і там де є розмова? connaissance du français à l’oral de niveau 4 ou plus? Comprenansion orale і все?
-
Безрезультатно, 5 емейл листів без жодної відповіді, і два тижні намагань до них дозвонитись вбили мою віру у справедливість цього консульства😔
-
Тому я собі літала оформлювала в Оттаву бо начиталася про Едмонтон і дітей скоріше за все повезу в Оттаву (пофіг що дорожче, сприймаю як подорож, Оттава прекрасна 🥰 і консульство і місто), хоча на дітей маю слоти і в Едмонтон також (поки ще маю ...піду гляну що то за день буде 😤)
-
Привет! Хочу продлить working permit, и на моём текущем (выдали в аэропорту, в сентябре 24го сроком на пол года), есть номера, однако, я не понимаю какой из них номер wp. Справа в верхнем углу два номера: 1) красный, начинается с EB 2) чёрный с U Немного ниже под ними: 1) Application - начинается с W 2) UCI - с цифр, совпадает с цифрами указанными в визе Не могу понять что из них, UCI, а что номер WP. Буду благодарна за помощь!