PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, мені, як жінці основного апліканта, сдавати тільки розуміння франц. чи і там де є розмова? connaissance du français à l’oral de niveau 4 ou plus? Comprenansion orale і все?
-
Безрезультатно, 5 емейл листів без жодної відповіді, і два тижні намагань до них дозвонитись вбили мою віру у справедливість цього консульства😔
-
Тому я собі літала оформлювала в Оттаву бо начиталася про Едмонтон і дітей скоріше за все повезу в Оттаву (пофіг що дорожче, сприймаю як подорож, Оттава прекрасна 🥰 і консульство і місто), хоча на дітей маю слоти і в Едмонтон також (поки ще маю ...піду гляну що то за день буде 😤)
-
Привет! Хочу продлить working permit, и на моём текущем (выдали в аэропорту, в сентябре 24го сроком на пол года), есть номера, однако, я не понимаю какой из них номер wp. Справа в верхнем углу два номера: 1) красный, начинается с EB 2) чёрный с U Немного ниже под ними: 1) Application - начинается с W 2) UCI - с цифр, совпадает с цифрами указанными в визе Не могу понять что из них, UCI, а что номер WP. Буду благодарна за помощь!
-
Можливо, помилка офіцера. А ще можливо, що навіть через її назву (якщо вона не співпадає з назвою, зазначеною у вимогах IRCC). Як мені пояснював адвокат, наприклад, якщо на сайті IRCC зазначено, що довідка має називатися "Police Clearance Certificate", а в поданій довідці про несудимість її заголовок "Absence of Criminal Records", то офіцер може завернути цю заяву на ПР через неаідповідність вимогам IRCC.
-
спасибо) Я уже обыскала всё в интернете, но видимо устала и до просмотра видео не дошла🙏🏻