PR CUAET
-
Можливо, помилка офіцера. А ще можливо, що навіть через її назву (якщо вона не співпадає з назвою, зазначеною у вимогах IRCC). Як мені пояснював адвокат, наприклад, якщо на сайті IRCC зазначено, що довідка має називатися "Police Clearance Certificate", а в поданій довідці про несудимість її заголовок "Absence of Criminal Records", то офіцер може завернути цю заяву на ПР через неаідповідність вимогам IRCC.
-
спасибо) Я уже обыскала всё в интернете, но видимо устала и до просмотра видео не дошла🙏🏻
-
Вірно, дякую. Нашу заяву знайшли, вона була невидимою для IRCC протягом року. Приблизно три тижні тому ми отримали тимчасовий номер. Але на жаль, досі немає жодних новин. Хочу уточнити, моє питання стосувалося щодо іншої заяви за іншою програмою. Але форма IMM5669 для усіх однакова, до того ж ми в цій гілції вже як родина. Тому, надіюся знайти відповідь на моє запитання. Дякую
-
Може відповісти хіба офіцер З відповідей - не відповідність формату
-
Дякую велике за відповідь!
-
На справді можно заповнити на компьютері та підписати імя та прізвище. Якщо воно не дає у той графі написати то можно роздрукувати та підписати і потім відсканувати. А ще можно заповнений пдф відправити на друк у віртуальний прінтер тобто воно збережеться у файл, которий якщо відкрити буде доступно змінювати ту графу з ім'ям
-
В Оттаву тоже так же ловить злоты?
-
Рівень 4 це А2? Правильно?