PR CUAET
-
Так виглядає переклад довідки з Дії від канадського сертифікованого перекладача. Є ще якийсь третій варіант довідки?
-
Привіт Допоможіть будь-ласка з сертифікованим перекладом військового квитка
-
Поддерживаю. Как мне кажется в инвестировании главное не потерять, и второе это приумножить. Кто хочет за короткое время зайти в какой-нибудь актив, сделать ХХХ и стать миллионером зачастую получают обратный эффект.
-
я думаю, їм підійде формат просто зробити заголовок з назвою форми, імʼям на кого ця форма заповнена, який саме це пункт у формі і далі у вигляді табличок дата-місце роботи-і тд. можна у ворді зробити і перевести у формат пдф
-
Доброго вечора. Порадьте курси для підготовки до екзамену celpip будь-ласка
-
Схоже що так
-
Я зробила все по інструкції, та більше не бачу дат далі липня(((( прикрили лавочку? Раніше бачила…
-
Привіт! Де знайти інформацію про подачу на виготовлення паспорта? Яка ціна чи треба фото і т д? Дякую😄
-
у вас AOR есть?
-
Поки що ні.
-
На офіційному сайті консульства, в яке плануєте їхати подавати документи. Ось для прикладу інформація на сайті посольства в Оттаві: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta А ще варто прочитати ось цю інформацію про саму електронну чергу на сайті МЗС: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Так - всі сторінки де є відмітка - принаймі так написано в інструкції на сайті.
-
В консульстві на офіційному сайті . Це наприклад Едмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta
-
Так
-
Доброго вечора всім! А якщо український внутрішній паспорт ( ID card) прострочений. Закордонний паспорт зроблять чи ні?
-
При заповненні форми 5409 ( common-law) підписати форму мають тільки дві особи?
-
Українські сертифіковані перекладачі перекладають +/- так же. Вони ж і не можуть перекласти це як "Certificate of criminal convictions record checks", оскільки оригінал документа так не називається.
-
Click on the button to see the chat rules!
-
/rules
-
Click on the button to see the chat rules!
12 Jan 2024, 17:45
409715/453338
3 minutes ago