PR CUAET
-
де маю таке питання довідку про несудимість надавали яку з дії переведену, чи замовляли в консульстві Торонто? мені сьогодні прийшла довідка з Торонто, а я в групі «Відмова» прочитала що завернув офіцер як так розумію за цю довідку так як не відповідає вимог 🤨
-
Привіт! Чи є тут такі екземпляри як Я 😅😢 Паспорти закінчуються в грудні 2025, я зловила слот на серпень. Маю надію що після 31 березня, вони ж все ж таки надаватимуть WP, але на всяк випадок думаю подаватися до 31.03 щоб вони написали, надали до грудня, більше не дали по паспорт закінчується і тоді вже як отримаю паспорт, можу податися знов і вони повинні подовжити, так сказав імміграційний консультант Чи є в когось практика отого самого допису в WORK PERMIT що надали менше ніж на 3 роки,тому що закінчується паспорт Імміграційний консультант сказав що якщо цей допис є, то вони потім як отримаєте новий паспорт зобовʼязані подовжити без «питань». Дякую
-
@mm_turi [654662219] розблоковано
-
Це повна нісенітниця! Боже мій, де ви таких консультантів знаходите)
-
А попередню заявку ви залишили чи якось відмінили?
-
Ще чекаю) сподіваюсь що я не одна така)) і наші справи просто десь зависли в черзі) я напишу вам в приватні, добре?