PR CUAET
-
Мне что-то подсказывает, что вы пугаете людей с названием, что могут отказать если Police Certificate, не так назван как указано на сайте. Если вы посмотрите чуть ниже написано, что можно взять в любом ближайшем консульстве Украины. Вы же не будете указывать консулу как ему назвать документ.
-
Донецьк
-
Всим дякую за поради
-
А де ви це відслідковуєте і коли можна починати відслідковувати?
-
Тільки платно
-
Милитари и медкомиссия на сына и его нов паспорт
-
Але "встановленої норми" у нас не видають? Тобто третього варіанту такої довідки з України з вірним написом просто напросто немає?
-
Чи ви подавались знову повторно на візу?
-
Доброго вечора. Серед тих хто подавалися на новий ворк перміт є ті які подали заявку після 21 січня і вже отримали рішення?
-
Мені про інші формати не відомо. Лише Витяг або довідка з Консульства.
-
Оставила. Консультант сказал, что, какая первая прийдёт на три года с продлением, ту и оставляем. Вторую закрываем. Его опыт говорит, что новая будет быстрее. Летние намертво застряли...
-
Доброго дня, Форма з Work experience на WP генерується у всіх, чи тільки хто працює?
-
Просто дивно бо чеки я ж додавала в аплікацію. Але я відправила через веб форму ті чеки і новий чек за pr карту , і ще лист пояснення за цілий рік
-
Тільки подала в понеділок. Чекаємо, але зараз кажуть довго
-
Розмовляв з працевницею дп документ вона сказала вони мають одинакову програму для паспортів з консульством. Як консульства обходять цю заборону не знаю. В консульстві теж чув що можна але найближчий запис на серпень а потім ще чекати на доставку! Тому спробував Дп документ у Мадриді
-
Дивіться з того що вони сказали виходить що вони взагалі ніяких чеків не побачили і pr fee тут ні до чого. Отже ви відправили і добре. На рахунок аор це брехня з того боку що ви не отримаєте аор ще дуже довго бо просто між вами і чергою 5 місяців і ця черга нікуди не рухається. Це звісно не відміняє факту що оплата має бути
-
Як подивитись на вимоги кожного міста окремо?бо сайти ще не готові
-
Це такі дрібниці у порівнянні з халявним пр😄
-
Це позначка дійсно є, там де в нас був куает. Додано що перміт виданий до кінця дії паспорта. Але не думаю що то може впливати на подальшу пролонгацію
-
Швидко
12 Jan 2024, 17:45
409802/451540
about a minute ago