PR CUAET
-
Доброго дня, Форма з Work experience на WP генерується у всіх, чи тільки хто працює?
-
Розмовляв з працевницею дп документ вона сказала вони мають одинакову програму для паспортів з консульством. Як консульства обходять цю заборону не знаю. В консульстві теж чув що можна але найближчий запис на серпень а потім ще чекати на доставку! Тому спробував Дп документ у Мадриді
-
Дивіться з того що вони сказали виходить що вони взагалі ніяких чеків не побачили і pr fee тут ні до чого. Отже ви відправили і добре. На рахунок аор це брехня з того боку що ви не отримаєте аор ще дуже довго бо просто між вами і чергою 5 місяців і ця черга нікуди не рухається. Це звісно не відміняє факту що оплата має бути
-
Як подивитись на вимоги кожного міста окремо?бо сайти ще не готові
-
Здравствуйте, не знаю куда обратится и у кого спросить . Я подалась на PR на мужа и детей . Дочке 8 лет , младшему ещё 2 года нет ,родился здесь , в Канаде. Не выносим уже жить с мужем, хочу разойтись . Какие будут последствия для PR. Официально не буду разводится пока , знаю в дие это очень просто, но здесь нужно будет много документов менять. Вобщем-то я просто в растерянности. Та даже если менять много документов , я готова, лыж бы мы с детьми жили в спокойствии. Куда можно обратится , поможет ли кто то , государство. Работаю я волонтёрам по ночам по соседству, моя зп оплачивает половину стоимости квартиры и только , а на остальное с 2мя детьми не хватит . 6 вэйт листов в сад для младшего уже 1.8 висят и никакого ответа о них. Ждать до 4 х лет как пойдёт в началку.... кто может подсказать что делать? Спасибо. PS. Домой точно не хочу, мы из Запорожья , хочу остаться с детьми здесь. Не судите, просто дайте совет. Спасибо
-
Про яку програму вона ...меле😁 ,якщо з самого початку - було головне мати , тільки QR code не було різниці,що там далі писало , пізніше з часом ,вони почали придумувати з тим приймаємо ,а з тим ні .. ДП документ, взагалі довший час просто спали і не приймали взагалі ніяких заявок ...
-
У вас в кабинете теперь две заявки или вы заново регистрацию делали?