Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t402632988T Offline
    t402632988T Offline
    Natali S
    wrote on last edited by
    Чому там все так не налагоджено
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Нічого дивного. Бувають губляться і не лише чеки а й аплікації та форми. Звісно не масово. Я відправив через вебформу медиціну а вони птшуть що файл не отримали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Просто для инфы подался на новый вп 10.01, 31.01 апрув и письмо от рсс что есть новый вп, жду бумажку, всем удачи
    1 Reply Last reply
    0
  • t422553166T Offline
    t422553166T Offline
    🇺🇦Elena Abramova🇨🇦
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, не знаю куда обратится и у кого спросить . Я подалась на PR на мужа и детей . Дочке 8 лет , младшему ещё 2 года нет ,родился здесь , в Канаде. Не выносим уже жить с мужем, хочу разойтись . Какие будут последствия для PR. Официально не буду разводится пока , знаю в дие это очень просто, но здесь нужно будет много документов менять. Вобщем-то я просто в растерянности. Та даже если менять много документов , я готова, лыж бы мы с детьми жили в спокойствии. Куда можно обратится , поможет ли кто то , государство. Работаю я волонтёрам по ночам по соседству, моя зп оплачивает половину стоимости квартиры и только , а на остальное с 2мя детьми не хватит . 6 вэйт листов в сад для младшего уже 1.8 висят и никакого ответа о них. Ждать до 4 х лет как пойдёт в началку.... кто может подсказать что делать? Спасибо. PS. Домой точно не хочу, мы из Запорожья , хочу остаться с детьми здесь. Не судите, просто дайте совет. Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Сам в шоке))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Про яку програму вона ...меле😁 ,якщо з самого початку - було головне мати , тільки QR code не було різниці,що там далі писало , пізніше з часом ,вони почали придумувати з тим приймаємо ,а з тим ні .. ДП документ, взагалі довший час просто спали і не приймали взагалі ніяких заявок ...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill (kgas) Gashok
    wrote on last edited by
    У вас в кабинете теперь две заявки или вы заново регистрацию делали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Поздравляю, медицину нужно сдавать только на кого пришло письмо на прохождение
    1 Reply Last reply
    0
  • t402632988T Offline
    t402632988T Offline
    Natali S
    wrote on last edited by
    Ну так ця програма не вимагає нічого, але теж не 100% що апрувнуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliya Medvid
    wrote on last edited by
    дякую за відповідь, бо переходити з worker visa на visitor visa якось лячно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Відповідь Ні, тому що ви подаєтесь як громадянин України а не тому що ваш чоловік має WP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Можливо хтось підкаже що відповідати там де запитують чи ви є партнером хто має дійсний статус ворк перміт.З 21 січня закон змінили. Якщо я відповім Yes то я не еліджибл виходить бо я не з того списку робітників. Але чи можу я відповісти No якщо чоловік маючи ворк перміт за межами Канади півтори року вже,а тут знаходжусь лиш я і постійно працюю тому саме мені потрібно продовжити ворк перміт.Додам що в чоловіка ворк перміт закінчиться цього року і без пр він сюди не приїде. Тобто продовжувати він ворк перміт не буде але відповідь No буде брехня.Чи я не правильно розумію запитання?
    1 Reply Last reply
    0
  • t579383479T Offline
    t579383479T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Виза это только для въезда в страну, а не для работы в ней. У меня визитор была. И я уже второй год в стране без визы. Никому нет дела, есть ли она у меня. Только ворк пермит есть основной документ нахождения внутри страны легально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t929385939T Offline
    t929385939T Offline
    Stanislav Kurbatov
    wrote on last edited by
    Офицер же не может прочитать Украинский диплом с вашей школы? Переведите в любом бюро в Украине за условные 300 грн и забудьте. Не создавайте себе же проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t579383479T Offline
    t579383479T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Две заявки! Вернее четыре, так как ещё сыну стади пермиты
    1 Reply Last reply
    0
  • t5267035861T Offline
    t5267035861T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    А як авторизуватися в консульство як в дію неможливо авторизуватись, треба ключ доступу зробити, але питаю що вибрати щоб зробити ключ для авторизації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliya Medvid
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, Планую робити новий ворк перміт на новий паспорт. І далі продовжувати візу (наразі маю worker visa). Чи правильно я розумію, що в мене буде можливість податись лише на IMM5708 (visitor visa) на підставі нового ворк перміту, а не на worker visa? Чи не створить це якісь проблеми (бо планую продовжувати працювати)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t579383479T Offline
    t579383479T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Любые изменения страшные, когда нет ясности информационной. Я вас очень понимаю!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Раніше я відповідала так коли знімала обмеження і вкінці мені вийшло додати фемелі мембер статус. Там я додавала чоловіка ворк перміт. Ще наступне питання є чи супроводжуєте ви члена родини. І уточнення які важливо читати якщо комусь цікаво. Супроводжуюча дочка якій 22,вона не працює і не працювала але лиш вчиться проживаємо за одною адресою і що важливо подалися на пр до 22 тому там краще 100 раз перечитати і дати правильну відповідь.Адже з однієї сторони вона вже не депендент по роках але по розʼясненню ми один одному супроводжуючі які разом подалися на пр
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Так кроме ключа ЕЦП есть ещё gov.id , с помощью банковского аккаунта.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags