PR CUAET
-
дякую за відповідь, бо переходити з worker visa на visitor visa якось лячно)
-
Можливо хтось підкаже що відповідати там де запитують чи ви є партнером хто має дійсний статус ворк перміт.З 21 січня закон змінили. Якщо я відповім Yes то я не еліджибл виходить бо я не з того списку робітників. Але чи можу я відповісти No якщо чоловік маючи ворк перміт за межами Канади півтори року вже,а тут знаходжусь лиш я і постійно працюю тому саме мені потрібно продовжити ворк перміт.Додам що в чоловіка ворк перміт закінчиться цього року і без пр він сюди не приїде. Тобто продовжувати він ворк перміт не буде але відповідь No буде брехня.Чи я не правильно розумію запитання?
-
Офицер же не может прочитать Украинский диплом с вашей школы? Переведите в любом бюро в Украине за условные 300 грн и забудьте. Не создавайте себе же проблем
-
Доброго вечора, Планую робити новий ворк перміт на новий паспорт. І далі продовжувати візу (наразі маю worker visa). Чи правильно я розумію, що в мене буде можливість податись лише на IMM5708 (visitor visa) на підставі нового ворк перміту, а не на worker visa? Чи не створить це якісь проблеми (бо планую продовжувати працювати)?
-
Раніше я відповідала так коли знімала обмеження і вкінці мені вийшло додати фемелі мембер статус. Там я додавала чоловіка ворк перміт. Ще наступне питання є чи супроводжуєте ви члена родини. І уточнення які важливо читати якщо комусь цікаво. Супроводжуюча дочка якій 22,вона не працює і не працювала але лиш вчиться проживаємо за одною адресою і що важливо подалися на пр до 22 тому там краще 100 раз перечитати і дати правильну відповідь.Адже з однієї сторони вона вже не депендент по роках але по розʼясненню ми один одному супроводжуючі які разом подалися на пр
-
Де можна це подивитись?
-
/start@MissRose_bot